18. November 2017 hotelier
Baner_hotelier

Ďalšia zo série odborných konferencií Zväzu hotelov a reštaurácii SR (ZHR SR) sa uskutoční 6. – 8. novembra 2017 v Hoteli Grand Jasná.

Majitelia, manažéri hotelov, penziónov a reštaurácií, ako aj dodávatelia tovarov a služieb v HoReCa segmente stretnú kolegov z branže a získajú zaujímavé nové kontakty. Hlavnou témou jesennej konferencie bude bezpečnosť a kvalita v hoteloch a reštauráciách.

Bezpečnosť a kvalita nie je len o dodržiavaní štandardov či kontrolných nákupoch. Je to najmä o pocite a skúsenosti hostí a o naplnení ich očakávaní. Viete však zaručiť kvalitu jedál z potravín, o ktorých pôvode a obsahu nemáte dostatočné informácie? Viete, aké príležitosti, či ohrozenia pre vaše podnikanie prináša fenomén zdieľanej ekonomiky v ubytovaní? A viete, ako súčasné trendy môžete využiť na výber kvalitných zamestnancov? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky prinesú odborníci z domova aj zo zahraničia. Jesenné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017 začína v pondelok večer na „get together dinner“.

Odborné stretnutie bude spojené s vyhlásením súťaže Hotelier roka (www.hotelierroka.sk). O aktuálnom víťazovi inovovanej súťaže sa dozvieme na slávnostnom vyhlásení výsledkov v utorok večer.

kontakt

Fakturačná adresa: Kopanice 709/9D, 010 07 Žilina, Slovenská republika
IČO: 36693995, DIČ: 2022267643, IČ DPH: SK2022267643, Spoločnosť je zapísaná v OR SR Žilina, oddiel Sro, vložka č. 18197/L
PODROBNEJŠÍ KONTAKT |   FACEBOOK