Krízy prajú odvážnym
Ale aj v krízach vždy vznikali nové projekty. Dokonca aj v odvetviach, ktoré boli…
Kurz varenia s Ľubom Herkom – STEAKY
„Kvalita steaku je vždy o kvalite mäsa. O tom, ako tie zvieratá…
Zimný festival jedla 2023
Slovenskí gurmáni sa už po desiaty raz tešia na zimné gastronomické dobrodružstvo.
Raňajky po celý deň
Ľudia z branže neraz lavírujú medzi prevádzkou a pozíciou dodávateľa. Na druhú…
Hotelier na Bali
Exotický ostrov v Indonézii patrí medzi najobľúbenejšie destinácie cestovateľov. Nás ostrov Bali…
Na Slovensku otvorili prvý NFT hostel na svete
Chors like a hotel posunul hoteliersky priemysel k ďalšej méte a oficiálne…
Hometel
Zaujímavý koncept pomenovaný výstižnou slovnou hračkou „hometel“ vypĺňa medzeru medzi hotelom a…
Kráľovský zážitok v srdci Slovenska – to je Hotel Grand Vígľaš
Leží takmer v srdci Slovenska neďaleko mesta Zvolen. Ešte pred pár rokmi tu…
Exkluzívna gastronómia až nad oblaky
Kuulinair, nový prírastok v rodine značiek, ktorý zastrešuje tatranský Hotel Lomnica, prišiel s absolútnou…
Cestovný ruch má byť udržateľný, inkluzívny a najmä odolný
Hlavným mottom tohtoročného Svetového dňa cestovného ruchu je podľa branže prehodnotenie ako…