Už nikdy viac „v našom hotely…“
Čo spôsobí, že sa hosť v hoteli cíti ako na návšteve u priateľov? Sú…
Ako rozbehnúť v hoteli digitalizáciu?
Na túto otázku hľadali hotelieri na Jarnom stretnutí AHRS spojenom s HORECA…
Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
Krajinou zasľúbenou sa medzi slovenskými cestovateľmi aj cestovnými kanceláriami stalo počas posledného…
Aj pohostinnosť má svoje hranice
Krátky príbeh o tom, že aj pohostinnosť má svoje medze, alebo ako…
Mirror Hospitality Expo 2023
V Bratislave predvedú svoje gastronomické umenie najlepší barmani sveta, skvelí kuchári, aj…
Čím aktuálne žijú hotelieri?
Digitalizácia je témou dňa v každej branži, hotelierstvo nevynímajúc. V krátkej ankete sme na…
Viete správne prestierať?
„Krabičkové“ časy sú už, dúfajme, s konečnou platnosťou za nami a hosťa v reštaurácii opäť…
Rybárstvo ako bašta oddychu aj výborného jedla
Napriek tomu, že súčasnosť určite nie je podnikaniu v gastronómii priaznivo naklonená, vznikajú…
Lovebrand
Ako vytvoríme lovebrand, značku, ktorú budú ľudia milovať? Akými témami by sme…
Život je zmena
Pamätám sa na radu múdreho, staršieho rodinného príslušníka, ktorý hovoril: „Choď len…