Vyhľadávanie
Vyhľadať

MIBRASA je grilovanie s pôžitkom!

Rýchlosť aj úspora

Kvalita spracovania, robustnosť a flexibilita predurčujú toto zariadenie pre náročný HoReCa sektor. Dostatočnú rýchlosť prípravy jedál zabezpečí pracovná teplota v rozmedzí 250 – 300 °C, čo je zároveň o 35 % rýchlejšie, ako pri otvorenom grile. Vďaka uzatvorenému systému dochádza k úspore na spotrebe uhlia až o 40 %.

Zariadenie MIBRASA gril bez problémov spracuje všetky druhy mäsa – kuracie, hovädzie, zverinu... Použitím grilu a originálneho riadu špeciálne navrhnutého od výrobcu je možné pripravovať pokrmy ideálne pre reštaurácie a la carte, napr. vajcia, ryžu, zeleninu, morské plody, ryby aj dezerty, podobne ako najlepšie reštaurácie sveta, ktoré Mibrasu tiež používajú.

Veľkosť podľa kapacity

Podľa kapacity jedál je k dispozícii niekoľko modelov MIBRASA grilu. Od najmenších stolových modelov až po samostatne stojace modely na podstavci. Kapacita grilov sa pohybuje od 35 po 190 jedál za deň. K dispozícii je tiež celý rad originálnych doplnkov. Pri používaní originálneho uhlia MIBRASA je veľmi malý odpad popola. Popol sa, navyše, ukladá do zásobníka, ktorý je umiestnený v uzavretej spodnej zásuvke a jeho vyčistenie je časovo nenáročné.

MIBRASA gril má vstavaný systém pre reguláciu teploty.

Ďalším príslušenstvom je zachytávač iskier a prerušovač ťahu. Vďaka premyslenej konštrukcii grilu a tomuto príslušenstvu môže byť použitý aj priamo v kuchyni pod digestorom.

Dizajn

Na výber je niekoľko farebných odtieňov dverí grilu. Využite gril ako jedinečný dizajnový prvok vo vašej otvorenej kuchyni a nechajte tak hostí sledovať prípravu ich jedla priamo pred ich očami.

MIBRASA je viac než obyčajný gril

autentická chuť grilovaných pokrmov

uzatvorený systém s možnosťou inštalácie priamo

v kuchyni pod digestor

žiadna potreba elektrickej energie alebo plynu

dizajnový prvok v open kitchen

nové trendy a prípravy vo varení

MIBRASA je grilovanie s pôžitkom!

Partneri