Gurmánske hody ponúka 40 reštaurácií Slovenska
Uverejnené: január 28, 2020
Zimné mesiace spríjemní gurmánom ôsmy ročník Zimného festivalu jedla. Počas šiestich týždňov môžu vo vybraných reštauráciách ochutnať ikonické jedlo podniku, kuchárovu voľbu a chute regiónu.
Aké sú tajomstvá úspechu menších ubytovateľov?
Uverejnené: január 22, 2020
Prečo je hotelový marketing na Slovensku stále v plienkach a čím by sa mal každý vlastník objektu zaoberať najviac?
Pákový alebo automatický kávovar? 4 otázky, ktoré vám prinesú odpoveď.
Uverejnené: december 16, 2019
Univerzálna odpoveď neexistuje – na žiadnu otázku –, každý sme iný, každý máme iné potreby, požiadavky, nároky, finančné možnosti. Skratky nefungujú, keď sa dostaneme na križovatku, musíme si vybrať iba jednu cestu, nemôžeme vykročiť obidvoma. Ktorá je ale tá správna? Ak nás dokáže niečo správne nasmerovať, sú to práve dobre položené otázky. Ak sa rozhodujete, či je pre vás lepšou voľbou pákový kávovar alebo ten automatický, položte si tieto 4 základné otázky.
Infinity – šoker, ktorý varí za vás!
Uverejnené: december 12, 2019
Utrácate peniaze a čas na množstvo rôznych kuchynských prístrojov? Neinvestujte do drahých jednoúčelových zariadení zbytočne zaberajúcich v kuchyni potrebné miesto a energiu. Revolúcia v gastronómii sa už začala. Jedinečný multifunkčný prístroj Infinity od českého výrobcu RM Gastro vám splní všetky vaše želania.
Reštaurácie nevedia, ako majú zverejňovať krajinu pôvodu mäsa
Uverejnené: december 5, 2019
Už čoskoro budú musieť prevádzkovatelia reštaurácií označovať na jedálnom lístku krajinu pôvodu mäsa. Novelu vyhlášky však podľa hotelierov sprevádza rad nejasností.