Categories
Husacie hody po celý rok
Published: január 13, 2023
Pred rokmi vymenili hlavné mesto Slovenska za hlavné mesto husaciny, keď tu s manželkou kúpili rodinný dom a urobili v ňom reštauráciu. Ako inak – s ponukou husaciny. Začínali v malom a postupne sa z neveľkého podniku stala mekkou husaciny na Slovensku. Stále však ide o rodinnú reštauráciu, pretože Borisa a Klaudiu Haškovcov v reštaurácii Gurmánsky Grob väčšinou stretnete osobne.
Magický elixír
Published: december 21, 2022
Horúci, chladený, farebný, s kávou, čokoládou, vareným vínom či škoricou... Magický môže byť každý drink, ktorý hosť práve v tú chvíľu potrebuje. Ušijete mu ho na mieru.
l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
Published: december 1, 2022
Foie gras je vo frankofónnom svete kráľovnou sviatočných tabúľ a nesmie chýbať na žiadnom slávnostnom stole.
Fondue
Published: november 4, 2022
Hamburger, hotdog, kebab, pizza, suši, poké či mexické quesadillas – to všetko sa už zabývalo na našich stoloch a v reštauračnej ponuke. Začína sa to trendsetterom, ktorý prinesie do domoviny kúsok netradična, a nová móda je na svete. Našou inšpiráciou, ideálnou na chladné mesiace, je fondue.
Čas na dobrý drink
Published: október 11, 2022
Kvalitný barman je tak trochu psychológ. Vytuší, kedy treba rozjasniť deň hosťa dobrým drinkom a ušiť mu koktejl na mieru. A viete, kedy je správny čas na skvelý drink? No práve teraz!