Searching
Search

Gastronomy Slovakia 2018 v Bratislave

Najlepší slovenskí šéfkuchári si spolu so svetovou gastronomickou špičkou počas HoReCA Avantgarde festivalu Gastronomy Slovakia 2018 v októbri v Refinery Gallery poriadne naživo „zavarili“. Najväčšie medzinárodné hviezdy Gastronomy Slovakia 2018 predstavil Radoslav Nackin, vydavateľ Gurmána na Slovensku. Bol ním Heinz Reitbauer, šéfkuchár a majiteľ Steirereck restaurant Viedeň www.steirereck.at, držiteľ dvoch hviezd Michelin, 19 Gault Millau, The Best restaurant Austria a Ebbe Vollmer, Vollmers restaurant, Malmo www.vollmers.nu, takisto držiteľ dvoch hviezd Michelin.

                      

Gurmán na Slovensku, sprievodca po najlepších reštauráciách a šéfkuchároch po Slovensku, usporiadal toto podujatie už po piatykrát. Prišlo 280 majiteľov, riaditeľov, F & B manažérov, šéfkuchárov, someliérov či cukrárov hotelov, reštaurácií aj malých penziónov, ale i dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov, gastronomických novinárov a gurmánov. Každý si našiel v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky, ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.

 

Zo Slovákov sa naživo predviedli na pódiu slovenskými Zlatými vidličkami ovenčení Michal Konrád z Fou Zoo, Lukáš Hesko z Akadémie Beer & Bistro v Trnave, Daniel Marek z reštaurácie Albrecht, Michael Thiry z reštaurácie Baránok Košice a Jozef Breza z Gašperovho Mlyna. Svojich divákov si našli aj degustácie vína, kávy, aqua testing, problematika street foodu v podaní Ľuba Blaha či téma Prečo by mal šéfkuchár podporovať farmárov.

General partner
Partners