Vyhľadávanie
Vyhľadať

l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ

Pre svoje senzorické kvality sa stala synonymom vysokej gastronómie, kulinárskych zážitkov a tvorí neodmysliteľnú súčasť francúzskeho kultúrneho dedičstva. Francúzska gastronómia priviedla túto delikatesu svojim spôsobom spracovania na jej senzorický vrchol a z tohto dôvodu sa jej francúzsky názov adaptoval aj v anglo-saských a španielskych kuchyniach.

Keďže sme zapálení frankofili, milujúci  všetko čo je francúzske a chceme našim klientom prinášať nekompromisnú kvalitu, rozhodli sme sa inšpirovať pri tvorbe našich receptúr francúzskou školou.

Pečene sú ručne a tepelne spracovávané v našej remeselnej konzervárni podľa originálnych francúzskych technologických postupov takým spôsobom, aby táto delikatesa nestratila nič zo svojej jemnosti a rafinovanosti. V rámci spracovateľského procesu nepoužívame umelé konzervanty, činidlá a dochucovadlá.

Prevádzku našej konzervárne osobne zabiehali, receptúry  a technologické postupy kreovali  francúzski odborníci z mesta Auch , centra chovu kŕmnej hydiny a kolísky foie gras tak ako ju pozná gastronomický  svet v súčasnosti.

Slovenský zákazník tak má možnosť vychutnať foie gras v kvalite akú dostávajú francúzski gurmáni.

S hrdosťou tak môžeme konštatovať, že vyrábame slovenské produkty s francúzskym rodokmeňom!

 

Rada Bistro a Banket si získava slovenských reštauratérov v HORECA segmente

Cancanero prináša pre vaše prevádzky kulinársky vysoko hodnotné a customizované  riešenia v oblasti spracovania Foie gras pripravené okamžite na servírovanie.

Finálnu senzorickú podobu dostali naše výrobky aj vďaka spolupráci s renomovaným šéfkuchárom Ľubomírom Herkom, s ktorým pripravujeme aj ďalšie limitované a sezónne edície.

Ľubomír Herko: „Cancanero uvádza na trh excelentné  slovenské výrobky pripravené na okamžité servírovanie v individuálnom alebo skupinovom formáte. Výber suroviny, kvalita spracovania a senzorický profil  spĺňajú najnáročnejšie kritériá pre produkty z kategórie Haute cuisine. Na prípravu časovo a materiálovo náročné výrobky Foie gras sú dnes dostupné aj pre personálne menšie gastro prevádzky, bistrá alebo enotéky.“

 

Foie gras rada Banket 500 g, 1000 g

Široká ponuka gramáže a obalového spracovania výrobkov umožňuje našim zákazníkom  pružne reagovať na ich aktuálne zákazky. Pre našich klientov ponúkame Foie gras  v gramáži od 50 g rady Bistro v ikonických sklených pohároch od nemeckej spoločnosti Weck  až po 1 kg cateringové balenia rady Banket v plastových vákuových obaloch, ktoré umožňujú prípravu až dvadsiatich porcií.

 

Máme to v rukách...

Výber a spracovanie prvotnej suroviny, následné dochutenie a plnenie je prevádzané ručne, čo garantuje autentickosť výrobku a jeho nezameniteľné chuťové a estetické kvality.

Malosériová remeselná výroba umožňuje aktívne a kreatívne vstupovať do výrobného procesu, prinášať limitované edície a reflektovať  individuálne potreby zákazníkov.

Prekvapte svojich klientov a ponúknite im foie gras s hľuzovkou alebo ďatľami.

Overená receptúra, minimálna doba servírovania, efektné retro servírovanie v pôvodnom sklenom obale bez etikety sú predpoklady aby sa naše produkty stali stálicou vašej ponuky.

Cancanero - vaše efektné a chic predjedlo, apero, alebo amuse bouche, vždy po ruke.

 

Objednávky na www.cancanero.sk, +421 905 335 301,  info@cancanero.sk

 

PR

Foto: Peter. W. Haas

Partneri