Rubriky
Peter Marcina: Drinky dnes idú cestou technológií, minimalizmu a zážitkov
Uverejnené: december 2, 2019
Médiami preletel chýr o nezvyčajnom zážitkovom bare v bratislavskom Carltone. My sme sa išli na vlastné oči presvedčiť, vychutnať si barové zážitky a priniesť vám rozhovor s Petrom Marcinom, autorom jeho konceptu.
Peter Ďurčo: O reštauračných šlágroch, emóciách a úsporách
Uverejnené: september 24, 2019
Sedí na štyroch šéfkuchárskych stoličkách. Okrem vlastného podniku Top restaurant vedie Peter Ďurčo tri ďalšie, z toho dva vo Vysokých Tatrách. Ako vyzerá jeho život medzi štyrmi kuchyňami?
„Wow“ wellness
Uverejnené: september 24, 2019
Existencia wellness a spa v hoteli už dávno nie je pre hosťa zaujímavým bonusom, ale povinnou jazdou. Ako teda prekvapiť hosťa?
Úspešný manažér zajtrajška
Uverejnené: september 19, 2019
Byť manažérom je náročné najmä v období, keď ľudia o prácu v hotelierstve strácajú záujem, a vy sa bojíte dať kritický feedback, lebo vám odídu aj tí, ktorých máte. Ako teda vybudovať a riadiť úspešný tím?
Prvenstvo nielen za výhľad na Dunaj
Uverejnené: august 12, 2019
Hotel Silvanus v maďarskom Visegráde dobre poznajú aj návštevníci zo Slovenska. Veď z hraníc od Štúrova-Ostrihomu je to sem iba necelá polhodinka autom. Málokto však vie, že hotel bol roku 2018 v Maďarsku ocenený titulom Hotel roka.