Rubriky
Slovensko voňalo gurmánskymi špecialitami
Uverejnené: apríl 25, 2018
Začiatkom roka sa uskutočnil v poradí už 6. ročník Zimného festivalu jedla. Zúčastnilo sa ho 37 reštaurácií všetkých krajov Slovenska. Najväčšie zastúpenie mal už tradične Bratislavský kraj – 14 reštaurácií, v Košickom sa zapojilo 7 a v Trnavskom 6 podnikov.
Majster kuchár SR 2017/2018
Uverejnené: apríl 25, 2018
Vo finálovom kole súťaže sa počas 25. ročníka veľtrhu Danubius GASTRO 2018 v Bratislave stretli traja súťažiaci. Titul Majster kuchár SR 2017/2018 získal Andrej Róth z Banskej Bystrice. Na druhom mieste sa umiestnil Daniel Melicherik z Trnavy, tretie miesto obsadil Ján Konečník, Stará Myjava.
Nový začiatok v Špagetérii SiJa
Uverejnené: apríl 25, 2018
Podnik so zaujímavým a pritom jednoduchým konceptom bol novým spoločným začiatkom jeho dvoch majiteľov. Vznikol nenáhlivo, z lásky a nadšenia robiť veci spolu. Možno aj preto sa od svojho otvorenia teší takej priazni hostí, ktorá prekvapila aj samotných majiteľov. Vitajte v podniku, kde sa zdraví „do špagetovania“.
Košice Gurmán Fest 2010
Uverejnené: apríl 25, 2018
Festival prebiehal druhý septembrový víkend v Košiciach a nadviazal na tradíciu podobných festivalov vo Viedni, Prahe či Bratislave.
Majster kuchár SR 2015/2016
Uverejnené: jún 8, 2017
Prvý ročník najprestížnejšej súťaže o najlepšieho kuchára Slovenskej republiky usporiadal na tohtoročnom veľtrhu Danubius Gastro Slovenský zväz kuchárov a cukrárov.