18. Október 2017 hotelier
Baner_hotelier

Rozhovory

Keď povieme, že rozhovor Pavla Pospíšila v denníku Sme o zlodejine a katastrofe v slovenských reštauráciách rozvíril hladinu, bude to len slabý odvar toho, čo sa po rozhovore dialo. Stovky ba tisícky rozhorčených diskusných príspevkov, rekordných takmer tristotisíc čitateľov... Isté je, že nezaobalená kritika slovenskej gastronómie priniesla jedinému hviezdnemu čechoslovákovi v krajine pod Tatrami väčšiu publicitu ako samotný Michelin.

Zatiaľ čo väčšina ubytovacích zariadení zápasí o prežitie, Hotel Partizán na Táľoch pod vedením rodiny Kičovcov prekvitá. V časoch krízy našli odvahu a prostriedky na rozsiahlu rekonštrukciu hotela, už začiatkom zimy privítajú hostí v nových apartmánoch a ponúknu im štedré metre štvorcové  wellness centra či nových konferenčných priestorov. Skvelé hospodárske výsledky za rok 2009 priniesli riaditeľke hotela Miloslave Kičovej významné ocenenie – Hotelier roka.


2010-03-kicova


El Gaucho, Rambla a najnovšie Joe Cafe – tri reštaurácie, tri rôzne koncepty, ktoré slávia v Bratislave úspech. Stojí za nimi jediný muž, Izraelčan Nathan Himi. Na Slovensko prišiel „cez Prahu“ a priniesol to, čo tu podľa neho chýbalo – kvalitné steaky, sendviče či tapas so špízmi. Ale to sme len na začiatku jeho plánov...

kontakt

Fakturačná adresa: Kopanice 709/9D, 010 07 Žilina, Slovenská republika
IČO: 36693995, DIČ: 2022267643, IČ DPH: SK2022267643, Spoločnosť je zapísaná v OR SR Žilina, oddiel Sro, vložka č. 18197/L
PODROBNEJŠÍ KONTAKT |   FACEBOOK