Vyhľadávanie
Vyhľadať

O nás

Sme rodinné vydavateľstvo so zameraním na hotelové a kulinárske služby.
Od roku 2007 vydávame časopis Hotelier, ktorý sa ihneď stal lídrom vo svojej kategórii.
Doručuje sa pravidelne štyri krát do roka majiteľom a riaditeľom hotelov, penziónov a reštaurácií, investorom v cestovnom ruchu, top manažérom, odborným školám a odbornej verejnosti. Časopis Hotelier je obľúbený tiež medzi hotelovými zamestnancami a študentmi odborných hotelových škôl. Prináša zaujímavé rozhovory, informácie z domova aj zo sveta, aktuálne trendy z oblasti hotelovej branže, gastronómie, hotelového dizajnu, personalistiky, udržateľného a zodpovedného prístupu k podnikaniu, úspešné príbehy a veľa inšpirácií.

Od roku 2010 vydávame edíciu kuchárskych kníh Kuchárska elita, ktorá predstavuje najlepších šéfkuchárov pôsobiacich na Slovensku. Často sú to maličkosti, ktoré tvoria rozdiel medzi priemerom a najvyššou kvalitou. Mnohé z týchto tajomstiev odhaľujú majstri kuchárskeho umenia práve v tejto edícii.
Charakteristickým znakom našich kníh je dokonalá fotografia a precízne vizuálne stvárnenie.
Aj vďaka týmto atribútom sme s edíciou dosiahli významné medzinárodné ocenenie „Best in the world“.

Edíciou Deti v kuchyni vychádzame v ústrety dopytu najmenších adeptov kuchárskeho umenia. Aj s pomocou našich kníh spoznávajú deti svet kuchynských vôní, vzrušenie z podareného receptu aj dobrodružstvo kulinárskeho experimentu.

Realizujeme projekty kuchárskych kníh na mieru, ktoré slúžia na podporu predaja a iné marketingové účely. Medzi našich klientov patria významné spoločnosti ako I.D.C holding, Metro Cash & Carry SR, Pivovary Topvar, Philips Slovakia, Rona a mnoho ďalších.

Za všetkými uvedenými projektmi stoja manželia Ján a Zlatica Kramárovci.
Ak máte myšlienku na zaujímavý projekt, či dopyt na niektorú z našich služieb, neváhajte nás kontaktovať.

Partneri