Spoluzakladateľka časopisu a šéfredaktorka Hoteliera má za sebou viac ako 300 rozhovorov, takmer 10 000 stránok časopisu, množstvo novinárskych ciest, akcií, výstav, konferencií a mediálnych partnerstiev. A stále ju baví prinášať vám nové témy, informácie, atraktívne reportáže a najmä inšpiratívne príbehy ľudí z hotelového sveta.
V gastrobranži platí, že každý úspešný šéfkuchár je v niečom konkrétnom dobrý – ba najlepší. Ak ste to náhodou nevedeli, tak od dnes poznáte najlepšieho tovaroznalca na Slovensku! Vlado vám poradí, ako najlepšie využiť suroviny, čo svedčí o ich (ne)kvalite a čím môžete obohatiť jedálny lístok v jednotlivých obdobiach roka. S láskou a zanietením rozpráva dopodrobna o každej surovine a my veríme, že túto lásku a rešpekt k nim prenesie aj na vás.
Ak je niekto nekorunovaným kráľom slovenskej gastroscény, tak to posledné desaťročia je určite Vojto. Len miesto koruny má aktuálne na krku majestátnu reťaz s odznakom prezidenta Zväzu kuchárov a cukrárov, čo hovorí za všetko. Vojta pozná v branži úplne každý, je profesionál v každom ohľade a my máme tú česť, že je našim spolupracovníkom od prvého vydania časopisu Hotelier v roku 2007.
QEP Qualified European Photographer – je titul, ktorý si za menom píše len hŕstka slovenských profesionálnych fotografov. Jeho meno nájdete pri fotkách najlepších (nielen) slovenských hotelov a úchvatných záberoch slovenskej prírody v každom ročnom období.
Jeho fotky sú lákavou pastvou pre oči a chuťové poháriky. Ťažko by ste našli na Slovensku prestížnejšieho food fotografa ako je Dušan. My sme mali to šťastie, že sme s ním a najlepšími šéfkuchármi Slovenska nafotili množstvo kuchárskych kníh, jedna z nich dokonca zabodovala vo svetovom rebríčku najlepších kuchárskych kníh Best Cookbook in the World. Okrem jedla „prešli” jeho objektívom na titulky rôznych časopisov celebrity najvyššej kategórie ako sú Helena Vondráčková, či Karel Gott. Tešíme sa, že aj vy si môžete vychutnať jeho umenie na tanieri.