Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Ľudmila Buvalová
Hotelier > Osobnosti > Čo ma posúva ako hoteliera > Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Čo ma posúva ako hotelieraOsobnosti

Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady

red.
red.
Uverejnené: 8. júna 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Od recepčného pultu až po pozíciu prevádzkovej riaditeľky Holiday Village Tatralandia – Ľudmila Buvalová sa vo svojej práci posúva vďaka ľuďom okolo seba, chybám, z ktorých sa poučila, ale aj víziám a novým projektom, ktoré ju inšpirujú.

Na tejto pozícii pracujem od roku 2014, no v TMR som začínala ako recepčná. Postupne som stále niekoho zastupovala – bola som vedúca recepcie, potom som ako hotelová manažérka zastupovala riaditeľa a napokon som túto pozíciu naplno prijala. Ak by som sa mala vrátiť späť, rozhodla by som sa rovnako.

- Inzercia-
Ad image

No dnes je cestovný ruch iný – krehkejší. Ľudia stále túžia cestovať, oddýchnuť si, ale poskytovať kvalitné služby je čoraz náročnejšie. Aby sme to dokázali, potrebujeme mať okolo seba tých správnych ľudí – a to je podľa mňa úplný základ. Kolektív, o ktorý sa môžem oprieť. Kolegyne, ktoré môžem kedykoľvek zavolať a viem, že pomôžu. Vždy hovorím, že sa musíme mať o koho oprieť – nech už ide o nadriadených alebo o tých, ktorí sú v tíme. Ja ich ale nikdy nenazývam „podriadení“. Sú to moji kolegovia. Hoci na mojej pozícii som najvyššia inštancia, o to viac si uvedomujem, že bez nich by to jednoducho nešlo. Vždy stoja za to, aby som sa mohla posúvať ďalej.

- Inzercia-
Ad image

Najviac som sa naučila na vlastných chybách. Neboli dramatické, no naučili ma, čo už druhý raz nespravím. Posúva ma však aj budúcnosť a nové vízie. Veľmi ma zaujíma marketing na sociálnych sieťach – pre mňa je to budúcnosť hotelierstva. Je to forma kontaktu s ľuďmi, ktorou sa chceme uberať. Neustále hľadám nové projekty, ktoré by nás zviditeľnili, ktoré by pomohli vytvoriť zážitok, kvôli ktorému sa hostia radi vrátia.

Snažíme sa o udržateľnosť – pestujeme si vlastné bylinky a zeleninu, šetríme energiu, túto zimu sme otvorili motýliu záhradu. Sme blízko Tatralandie, a tak rozvíjame koncept „family friendly“. Nedávno sme objednali interaktívny stôl, aby sa deti u nás cítili čo najlepšie. Rodiny sú totiž pre nás prioritou – chceme, aby si u nás oddýchli, aby tu deti zažili niečo pekné a mali spoločné spomienky. Hoci v medzisezóne pracujeme aj s kongresovou klientelou, naším hlavným cieľom je podporovať rodinnú súdržnosť. V základnej sezóne máme okolo 40 stálych zamestnancov, v hlavnej letnej sezóne nás je so študentmi a dohodármi približne stovka. Všetci, bez ohľadu na pozíciu, robíme maximum. Aj preto by som si priala, aby si hostia uvedomili, že aj na druhej strane pultu, stola či dverí kuchyne je človek. Niekto, kto má svoje radosti, starosti, rodinu – a kto sa každý deň snaží urobiť svoju prácu čo najlepšie.

- Inzercia -
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Michal Naď: Keď u klienta vznikne potreba cestovať, už o nás vie. A my vieme, čo chce
Ľubomír Šimko: Reklama, ktorá predáva
Marek Daňo: Čo ma posúva ako hoteliera
Sylvia Holopová: Čo ma posúva ako hotelierku?
Anna Jarinová: Čo ma posúva ako hotelierku
OZNAČENÉ:Holiday Village TatralandiahotelierkaTMR
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Nasledujúci článok Využite sociálne siete na zvýšenie počtu rezervácií 
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gastro

Aj VY môžete ovplyvniť krutý chov rýchlokurčiat na Slovensku

TS
TS
23. júla 2025
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Multifunkčné technológie – výkonné SRDCE vašej kuchyne
Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta