Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Pre letnú pohodu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Nápoje > Pre letnú pohodu
Nápoje

Pre letnú pohodu

red.
red.
Uverejnené: 12. júla 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Leto, slnko, pohoda a neuveriteľná ľahkosť bytia… Primiešajte tieto lákavé ingrediencie vašim hosťom do očarujúcich letných drinkov, plných farieb, chutí a vôní.

- Inzercia-
Ad image

Gimlet

40 ml Tanqueray Rangpur

25 ml limetovej šťavy

20 ml cukrového sirupu

- Inzercia -
Ad image

limetovej kôry

Gimlet

Campari Spritz

60 ml Campari

30 ml Fever Tree Soda Water

90 ml Villa Sandi Prosecco pomaranč

Campari Spritz

Johnnie & Ginger

40 ml Johnnie Walker Black Label

150 ml Fever Tree Ginger Ale

pomaranč

Johnnie & Ginger

Gordon´s Pink & Tonic

40 ml Gordon´s Sicilian Lemon Tonic

150 ml Fever Tree Tonic Water jahody

Gordon´s Pink & Tonic

123Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Vojtove tekuté Vianoce
Obľuba červených vín klesá, trendom sú ružové a biele vína
VÍNO ROKA 2025®. Hlasujte, rozhodnite a vyhrajte!
Ako si vybrať dobrú raňajkovú kávu?
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Ján Chmelnický: Čo ma posúva ako hoteliera
Nasledujúci článok Bratislavské hotely ocenili najlepších praktikantov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruchRegióny

Štatistiky návštevnosti za júl: Vyrovnal sa vlaňajšiemu?

red.
red.
13. septembra 2025
Bocuse d’Or otvára dvere do elitnej gastronómie
Nová výzva Fondu na podporu cestovného ruchu na 19 miliónov eur
Cestovný ruch 2.0: Konferencia o budúcnosti cestovného ruchu v transformujúcich sa regiónoch
Príprava na národné kolo svetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or 2025
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta