Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!

TS
TS
Uverejnené: 6. septembra 2024
3 min. čítania
Zdieľať

Príbehy ľudí, ktorí uspeli vo svete, ale doma na Slovensku zostávajú málo známi, sprostredkuje účastníkom (ne)konferencia Gastrolove. Uskutoční sa 27. septembra 2024 pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu v Elektrárni Piešťany.

Stretnutie s prvým Slovákom, ktorý získal michelinskú hviezdu aj s odborníčkou na etiketu z Paríža. Gastrolove ponúka pestrý program zameraný na zlepšovanie služieb v oblasti hotelov, reštaurácií a turizmu. Opäť sa koná s podporou KOCR Trnavský kraj, ktorej úlohou je vytváranie podmienok pre rozvoj cestovného ruchu. Aj preto bude (ne)konferencia venovaná novým trendom v službách, ale napríklad aj gastroturistike.

Gastrolove spája úspešných s hľadajúcimi

Organizátori Gastrolove z online magazínu Kávičkári kladú dôraz na kvalitu programu, ale aj na catering a celkové pohodlie účastníkov. Aj preto pri príprave (ne)konferencie oslovili profesionálov z päťhviezdičkového piešťanského hotela Thermia Palace i župnú Hotelovú akadémiu Ľudovíta Wintera, ktorá vychováva absolventov oceňovaných doma i v zahraničí.

„Spájame úspešné osobnosti s ľuďmi hľadajúcimi inšpiráciu. V Elektrárni Piešťany sa stretávajú pri dobrej káve a chutnom jedle, aby si navzájom odovzdávali skúsenosti a posúvali tak celé odvetvie dopredu. Aj preto bude zlatým bodom programu škola etikety od certifikovanej školiteľky z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov,“ hovorí Simona Budinská z magazínu Kávičkári, hlavná organizátorka Gastrolove. 

Simona Budinská, Kávičkári

Keď spolupráca funguje

„Pri systémovej zmene stratégie župy v podpore turizmu sa nám pred rokmi podarilo združiť kľúčových aktérov na území Trnavského kraja a založiť krajskú organizáciu cestovného ruchu. Tá ďalej pokračuje v sieťovaní dôležitých hráčov. A svojim podielom na príprave Gastrolove tiež prispieva k vzdelávaniu ľudí pracujúcich v turizme,“ hovorí trnavský župan Jozef Viskupič. Dodáva, že práve spolupráca prispela k tomu, že Trnavský kraj ako jediný prekonal v júni 2024 rekordné hodnoty návštevnosti z rovnakého obdobia roka 2019. 

„Svetový deň cestovného ruchu, ktorý oslavujeme 27. septembra, je príležitosťou pripomenúť si, že domáci i zahraniční dovolenkári sú čoraz náročnejší. Len pripravenosť na ich zvyšujúce sa nároky môže prispieť k tomu, aby sa do destinácie radi vracali. Gastrolove je určená pre všetkých, ktorí chcú byť pripravení,“ uzatvára Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj.

Mohlo by sa vám páčiť

Poznáme výsledky súťaže Hotelier roka 2023! Kto je víťazom?
Memorandum o spolupráci a podpore mladých talentov
Jedlo ako zážitok a potešenie
Lyžovačka začína rekordnou porciou zjazdoviek
Slovensko medzi svetovou kuchárskou elitou!
OZNAČENÉ:Gastrolove
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Chcete zažiť výnimočný čas v spoločnosti rodinných firiem? 
Nasledujúci článok Medzinárodné Majstrovstvá vo vyrezávaní drevených sôch
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

ManažmentTéma

33 inšpirácií pre moderný EKO hotel

Radim Beneš
Radim Beneš
4. novembra 2025
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky
Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta