Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!

TS
TS
Uverejnené: 6. septembra 2024
3 min. čítania
Zdieľať

Príbehy ľudí, ktorí uspeli vo svete, ale doma na Slovensku zostávajú málo známi, sprostredkuje účastníkom (ne)konferencia Gastrolove. Uskutoční sa 27. septembra 2024 pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu v Elektrárni Piešťany.

Stretnutie s prvým Slovákom, ktorý získal michelinskú hviezdu aj s odborníčkou na etiketu z Paríža. Gastrolove ponúka pestrý program zameraný na zlepšovanie služieb v oblasti hotelov, reštaurácií a turizmu. Opäť sa koná s podporou KOCR Trnavský kraj, ktorej úlohou je vytváranie podmienok pre rozvoj cestovného ruchu. Aj preto bude (ne)konferencia venovaná novým trendom v službách, ale napríklad aj gastroturistike.

- Inzercia-
Ad image

Gastrolove spája úspešných s hľadajúcimi

Organizátori Gastrolove z online magazínu Kávičkári kladú dôraz na kvalitu programu, ale aj na catering a celkové pohodlie účastníkov. Aj preto pri príprave (ne)konferencie oslovili profesionálov z päťhviezdičkového piešťanského hotela Thermia Palace i župnú Hotelovú akadémiu Ľudovíta Wintera, ktorá vychováva absolventov oceňovaných doma i v zahraničí.

„Spájame úspešné osobnosti s ľuďmi hľadajúcimi inšpiráciu. V Elektrárni Piešťany sa stretávajú pri dobrej káve a chutnom jedle, aby si navzájom odovzdávali skúsenosti a posúvali tak celé odvetvie dopredu. Aj preto bude zlatým bodom programu škola etikety od certifikovanej školiteľky z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov,“ hovorí Simona Budinská z magazínu Kávičkári, hlavná organizátorka Gastrolove. 

Simona Budinská, Kávičkári

Keď spolupráca funguje

„Pri systémovej zmene stratégie župy v podpore turizmu sa nám pred rokmi podarilo združiť kľúčových aktérov na území Trnavského kraja a založiť krajskú organizáciu cestovného ruchu. Tá ďalej pokračuje v sieťovaní dôležitých hráčov. A svojim podielom na príprave Gastrolove tiež prispieva k vzdelávaniu ľudí pracujúcich v turizme,“ hovorí trnavský župan Jozef Viskupič. Dodáva, že práve spolupráca prispela k tomu, že Trnavský kraj ako jediný prekonal v júni 2024 rekordné hodnoty návštevnosti z rovnakého obdobia roka 2019. 

- Inzercia -
Ad image

„Svetový deň cestovného ruchu, ktorý oslavujeme 27. septembra, je príležitosťou pripomenúť si, že domáci i zahraniční dovolenkári sú čoraz náročnejší. Len pripravenosť na ich zvyšujúce sa nároky môže prispieť k tomu, aby sa do destinácie radi vracali. Gastrolove je určená pre všetkých, ktorí chcú byť pripravení,“ uzatvára Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj.

Mohlo by sa vám páčiť

Medvedie dni – netradičná cesta spoznávania tatranskej prírody
Vyberte Víno roka 2023!
Hotel Crowne Plaza Bratislava obhájil titul v MICE segmente
Executive chef Róbert Hudák: „Keď sa chcem ´vyblázniť´, idem variť na Zelenu Puntu“
Chcete zažiť výnimočný čas v spoločnosti rodinných firiem? 
OZNAČENÉ:Gastrolove
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Chcete zažiť výnimočný čas v spoločnosti rodinných firiem? 
Nasledujúci článok Medzinárodné Majstrovstvá vo vyrezávaní drevených sôch
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

GastroJedlá a recepty

Nesmrteľný TATARÁK. Pompéznosť jedla zavŕšte pri zákazníkovom stole namiešaním na mieru

red.
red.
19. septembra 2025
Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Regióny vítajú návrh zonácie v duchu udržateľnosti
Štatistiky návštevnosti za júl: Vyrovnal sa vlaňajšiemu?
Bocuse d’Or Slovakia 2025. Väčšina finalistov je z hotela
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta