Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Čím aktuálne žijeme?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Osobnosti > Čím aktuálne žijeme > Čím aktuálne žijeme?
Čím aktuálne žijeme

Čím aktuálne žijeme?

red.
red.
Uverejnené: 15. novembra 2023
5 min. čítania
Zdieľať

Matej Matejka, obchodný riaditeľ Aplend Apartments & Resorts

Ako každý november máme v mimosezóne na pláne upratovanie prevádzok počas ich prevádzok a ich prípravu na zimnú sezónu. Letnú sezónu hodnotíme veľmi dobre s rekordnými číslami z hľadiska obsadenosti aj tržieb. Stále riešime problémy s energiami a nedostatkom zamestnancov, ale je to výrazne lepšie ako to bolo minulý rok. Čo sa týka rekonštrukcií a opráv, tie realizujeme podľa potreby počas roka.

Plánujeme nové investície na nový rok, do rozšírenia ubytovacích kapacít pribratím nových apartmánových domov vo Vysokých Tatrách. Aktuálne máme vo Vysokých Tatrách v portfóliu 200 apartmánov v 7 apartmánových domoch (z nich asi 30 % je v našom vlastníctve, zvyšok je vo variabilnom alebo fixnom nájme) a tri reštaurácie. V Bratislave máme 16 hotelových izieb a dve reštaurácie.

- Inzercia-
Ad image

V mimosezóne ako je november registrujeme tak ako po iné roky zvýšený dopyt po hotelových službách a v sezóne si hostia viac doprajú komfort priestoru, ktorý poskytujú apartmány. V súčasnosti sú našou vlajkovou loďou apartmány Kukučka v Tatranskej Lomnici a v oblasti gastronómie je najobľúbenejšia Koliba Kamzík v Starom Smokovci. Podľa aktuálnych rezervácií sa nám javí veľmi dobrá zimná sezóna, veríme, že bude lepšia ako minulý rok, všetko závisí od snehu.

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Čím aktuálne žijeme? Martin Novotný, generálny manažér AHRS
Čím aktuálne žijeme? Radim Beneš, pre-opening manager Swissôtel Damian Jasna
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Výhody komerčného vysielania televízie pre hotely a ubytovacie zariadenia
Nasledujúci článok Tatranský ľadový dóm 2023 je otvorený
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta