Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Festival cestovného ruchu 2025
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Cestovný ruch > Festival cestovného ruchu 2025
AktualityCestovný ruchRegióny

Festival cestovného ruchu 2025

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
Uverejnené: 30. júna 2025
2 min. čítania
Zdieľať

Kemp Tilia Gäceľ pri Dolnom Kubíne hosťoval tento víkend zaujímavé podujatie – Festival cestovného ruchu 2025. Hosťom aj vystavovateľom sa prihovoril minister cestovného ruchu a športu Rudolf Huliak.

Festival cestovného ruchu 2025 spojil krásy regiónu Orava – Liptov, domácu kultúru, služby cestovného ruchu a skvelý program pre návštevníkov. Podujatie sa konalo posledný júnový víkend na severe Slovenska. Miestom konania bol kemp Tilia Gäceľ pri Dolnom Kubíne. Pre rezort Tilia bola zároveň táto sobota dňom otvorenia nového rezortu, o ktorom vás budeme informovať.

Z centra mesta na festival počas poobedia premával do Gäceľu turistický vláčik. Okrem zábavy, tvorivých dielní, interaktívnych hier, gastronomickej ponuky a vystúpení folklórnych súborov festival slúžil na prezentáciu tradičných výrobcov a poskytovateľov služieb z oblasti cestovného ruchu.

Festivalový priestor na propagáciu svojej ponuky využilo aj niekoľko ubytovacích zariadení zo Žilinského kraja. Okrem novootvoreného 5* hotela Swissôtel Damian Jasná návštevníci festivalu spoznali rezort Liptovský dvor. Dedinka štýlových dreveníc so štvorhviezdičkovým štandardom tento rok oslávila 20 rokov fungovania. Rezort U dobrého pastiera v Čutkovskej doline odprezentoval svoju ponuku služieb. Zároveň avizoval jesenné otvorenie nového hotela. Ďalším z vystavovateľov bol rezort Maladinovo na brehu Liptovskej Mary.

Účastníkom festivalu sa prihovoril minister cestovného ruchu a športu Rudolf Huliak.

Význam podujatia podčiarkla aj prítomnosť ministra cestovného ruchu a športu Rudolfa Huliaka, ktorý svojím príhovorom oslovil prítomných hostí. „Pozdravujem vás v tomto krásnom hornatom kraji  na severe Slovenska a pri takejto vzácnej udalosti ako je prezentácia cestovného ruchu, pretože sme si na ministerstve cestovného ruchu a športu zobrali za svoje, že cestovný ruch bude druhým ekvivalentom naplnenia nášho HDP keď skrachuje automobilový priemysel, čo si myslím, že nebude tak dlho trvať.“ Zdôraznil význam a potenciál regiónov Slovenska pre rozvoj domáceho a zahraničného turizmu.

Exkluzívny rozhovor s ministrom Huliakom pre Hotelier.sk o jeho víziách a predstavách o slovenskom cestovnom ruchu a podpore štátu vám vám prinesieme už čoskoro.

Mohlo by sa vám páčiť

Priamy let zo Slovenska do Švajčiarska je realitou
EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
Novinka v Nízkych Tatrách – turistika so sprievodcom
Skibusy do Jasnej majú zelenú
Incoming alebo ako dostať turistov na Slovensko
OZNAČENÉ:cestovný ruchOravaTilia resort
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Zlatica Kramárová
Sledovať:
Spoluzakladateľka časopisu a šéfredaktorka Hoteliera má za sebou viac ako 300 rozhovorov, takmer 10 000 stránok časopisu, množstvo novinárskych ciest, akcií, výstav, konferencií a mediálnych partnerstiev. A stále ju baví prinášať vám nové témy, informácie, atraktívne reportáže a najmä inšpiratívne príbehy ľudí z hotelového sveta.
Predchádzajúci článok Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
Nasledujúci článok Čo SKUTOČNE funguje pri motivácii zamestnancov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

ManažmentObchod a marketingTéma

Lovebrand. Ako vytvoriť hotel, ktorý ľudia milujú?

Andrea Pányiová
Andrea Pányiová
24. novembra 2025
SLOVAKIA TRAVEL propagovala Slovensko na severoamerickom trhu
Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta