Otvorený deň Akadémie hoteliera je komorný formát HORECA konferencie, ktorý pravidelne dvakrát do roka prináša do vašej práce novú inšpiráciu a nápady. Je miestom zaujímavých informácií, networkingu a pozitívnej energie. V poradí už 14. Otvorený deň AH sa koná vo štvrtok 26. septembra v bratislavskom Hoteli ASTON.
„Ryba smrdí od hlavy alebo začnite od seba,“ hovorí zakladateľka akadémie Iveta Pupišová a v tomto duchu sa ponesie aj jej úvodný príspevok. Otvorený deň akadémie prináša ako vždy tradičné aj nové témy. Prinesú ich jednak stáli lektori akadémie, ale aj ďalší odborníci z branže.
Základmi marketingovej stratégie vás prevedie už tradične Samuel Chlpek, revenue manažmentom Alenka Litherland McMahon. Tomáš Repáš v gastro sekcii vám predstaví zlomový bod vašej reštaurácie. Širší pohľad na hotelovú gastronómiu prinesie najvyšší zástupca segmentu na Slovensku – prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojto Artz.
Wellness zážitky aj generačná výmena
Zaujímavé témy prinesú aj ďalší hostia. Hotelierka Anna Jarinová má za sebou viac ako 20 rokov medzinárodných skúseností v 5-hviezdičkovom hotelierstve, najmä oblastiach spa, wellness a fitness. Stojí tiež za úspešným konceptom ZION SPA. Erika Matwij je expertka na stratégiu a riadenie v rodinných firmách na Slovensku, majiteľka spoločností Human Inside a Inštitút Rodinného Businessu. Je členkou Medzinárodnej akadémie pre výskum rodinných podnikov IFERA ako jediný zástupca zo Slovenska. Podporuje rodinné podniky v oblasti stratégií, sprevádza ich v procesoch nástupníctva a generačnej výmeny. A práve posledná z tém bude rezonovať jej príspevku na akadémii s témou „Ako hladko zvládnuť generačnú výmenu v rodinnej firme“.
Dodávateľské novinky prinesú Ivana Mišutková z Pražiarne Caffe Oro Zvolen, Peter Kuric z Wood service. Lenka Ľauková zo start up-u More-gratitude vo svojej prezentácii „Ako udržateľnosť̌ zvyšuje zisk a spokojnosť̌ zákazníkov” predstaví inovačný projekt Green Tech. Matúš Rus z portálu Môj dodávateľ vás inšpiruje ako nakupovať šetrne a efektívne a optimalizovať spotrebu v hoteloch a ubytovacích zariadeniach.
Príbeh hotelierky
Hĺbku a osobný rozmer dodá odbornému stretnutia osobný príbeh hotelierky, o ktorý sa s prítomnými podelí Veronika Moravčíková z Apartmánov Tri sestry. Mladého ducha a budúcnosť hotelierskeho biznisu prinesú študenti Hotelovej akadémie Mikovíniho z Bratislavy. Ukážu, ako sa teória mení na prax. Svoju kreativitu, nadšenie a profesionalitu predvedú pri príprave skvelých miešaných nápojov, ktoré nielen chutia, ale potešia aj oko diváka. Pri príprave sa inšpirujú najnovšími trendami v mixológii, aby vám priniesli to najlepšie.
Registrácia TU