Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: KONFERENCIA HORECA 2025 – Problémy, trendy a vízie v HORECA segmente!
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Pozvánka > KONFERENCIA HORECA 2025 – Problémy, trendy a vízie v HORECA segmente!
Pozvánka

KONFERENCIA HORECA 2025 – Problémy, trendy a vízie v HORECA segmente!

PR
PR
Uverejnené: 17. apríla 2025
3 min. čítania
Zdieľať

V slovenských hoteloch a penziónoch sa vlani ubytovalo medziročne o tri percentá viac hostí, čím hotelieri dosiahli druhý najlepší historický výsledok. Akú sú problémy, najnovšie trendy a vízie v segmente, sa dozviete na konferencii HORECA 2025, ktorá sa koná v bratislavskom hoteli Hilton 28. a 29. apríla 2025. Stretnite sa s top ľuďmi zo sveta biznisu.

Slovensko v posledných rokoch zažíva v segmente cestovného ruchu opätovný rast. Vlani sa tu ubytovalo šesť miliónov ľudí. Pomôcť rozvoju cestovného ruchu má aj znížená päťpercentná DPH. Platy v službách a gastre patrili v minulom roku k skokanom roka. Pomôcť napredovať celému segmentu má aj nové Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR, ktoré prevzalo záštitu aj nad konferenciou HORECA 2025 organizovanou vydavateľstvom Mafra Slovakia, a. s., v hoteli Hilton v Bratislave 28. a 29. apríla. Slávnostne ju otvorí štátny tajomník rezortu Martin Krnáč.

- Inzercia-
Ad image

Buďte aj vy jej súčasťou a stretnite sa s top osobnosťami v HORECA biznise, s ktorými rozoberiete problémy, vízie, ale aj najnovšie trendy v rastúcom segmente. V rámci oficiálneho dvojdňového programu konferencie sa budeme venovať téme, kde nájsť ľudí na trhu práce a ako si uľahčiť zamestnávanie pracovníkov zo zahraničia. Do panelovej diskusie prijali pozvanie Pavol Toth z ProfiDeCon. Tieť managing director Alma Career Rado Rezák a Tomáš Ondrčka, Chief Operating Officer, Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava. S top spíkrami zo sveta marketingu sa dozviete viac aj o tom, ako sa dnes robí marketing na hotely a gastroprevádzky. Ako využiť Google a LinkedIn, príde porozprávať certifikovaný Google tréner Martin Volek z Volis International. O tom, ktoré hotely na Slovensku zbúrali Instagram, zasa Ján Stareček, CEO Data on Steroids.

Druhý deň sa bude program venovať rozvoju kongresového biznisu na Slovensku. Aký je potenciál Bratislavy a ako z toho môže slovenské hlavné mesto profitovať príde auditóriu porozprávať Martin Hurban, General Manager Marriott International Hotels Bratislava Cluster (Grand Hotel River Park & Sheraton Bratislava), Nina Ernecker, predsedníčka Predstavenstva Bratislava Tourist Board. Pohľad zo Španielska o tom, ako funguje kongresový turizmus v Barcelone, prinesie Zuzana Čapková. Nebudú chýbať ani ďalšie zaujímavé prednášky o najnovších trendoch, o energetickej efektívnosti, využití umelej inteligencie. Dozviete sa, ako postupne mení hotelové služby – od textovej komunikácie cez holografickú podobu až po plne funkčného humanoida. Ako už dnes pomáha hotelom zvyšovať efektivitu, spokojnosť hostí a tržby, vám ukážeme v prednáške od Martina Kováča,AI Transformation Specialist.

Súčasťou konferencie bude aj stretnutie a networking so širokou škálou dodávateľov do hotelov a gastroprevádzok. Generálnym partnerom konferencie je spoločnosť Heineken Slovensko. Partnerom AG FOODS SK a LIBRE DESIGN INTERIOR, zónu HORECA EXPO doplnia Global Paymanets, FLODYDCOM, THOREAU, LA NOTA, ÁČKO, SHP Harmanec, Rauch Slovensko, Quick Lemonade, Vinárstvo HABSBURG, ZINGI, WINE EXPERT, o3pračovňa, Asseco Solutions a ďalší.

- Inzercia -
Ad image

Príďte aj vy podebatovať s top osobnosťami zo sveta HORECA biznisu na konferenciu HORECA 2025 v bratislavskom hoteli Hilton 28. a 29. apríla 2025.

PRIHLÁSIŤ SA HORECA 2025 – HN konferencie

Mohlo by sa vám páčiť

Budúcnosť hotelierstva: Spoznajte tri prognózy do roku 2030
Potrebujete zvýšiť obsadenosť v hoteli, penzióne či rezorte?
Komorná HORECA konferencia pre vašu inšpiráciu
Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025
Kongres rodinných firiem: Ako môžu skúsenosti dynastie pomôcť  slovenským podnikateľom?  
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Patrícia Chovanová, výkonná riaditeľka Hotela Devín, Bratislava
Nasledujúci článok Prestieranie a 5 štýlov, ktoré by ste mali ovládať
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Príprava na národné kolo svetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or 2025

Lea Lisá
Lea Lisá
5. septembra 2025
Nová výzva Fondu na podporu cestovného ruchu na 19 miliónov eur
Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta