Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Osobnosťou cestovného ruchu sa stal Norbert Frank
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Cestovný ruch > Osobnosťou cestovného ruchu sa stal Norbert Frank
AktualityCestovný ruch

Osobnosťou cestovného ruchu sa stal Norbert Frank

TS
TS
Uverejnené: 1. februára 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Počas slávnostného galavečera pri príležitosti medzinárodného veľtrhu ITF Slovakiatour udelil minister cestovného ruchu a športu SR Dušan Keketi dve prestížne ocenenia. Výnimočného človeka a úspešnú firmu čakala Cena ministra za osobnosť cestovného ruchu a Cena ministra za najlepší produkt v oblasti propagácie destinácií Slovenska.


Osobnosť cestovného ruchu


Cenu ministra dostal Norbert Frank za celoživotný prínos slovenskej gastronómii

Norbert Frank patrí medzi kľúčové osobnosti slovenskej gastronómie. Svojou odbornosťou a oddanosťou vychoval mnoho talentovaných mladých kuchárov a odborníkov v odvetví. Jeho neúnavná práca, profesionalita, srdce a zanietenie si získali uznanie nielen medzi kolegami, ale aj v širokej verejnosti. Napriek svojmu veku je stále aktívny. Osobne dohliada na svoje prevádzky, kde neustále prináša nové nápady a inovácie. Pán Frank je nielen vzorom pre mladú generáciu, ale aj inšpiráciou v tom, ako pristupovať k práci s vášňou a zodpovednosťou. Ocenenie je vyjadrením vďaky za jeho výnimočný prínos k rozvoju slovenskej gastronómie a cestovného ruchu.


„Tento týždeň som mal možnosť navštíviť salaš pána Franka a ochutnať nefalšovanú slovenskú gastronómiu. Pán Frank je skutočnou inšpiráciou pre mnohých mladých ľudí. Jeho nasadenie, poctivosť a ľudský prístup zanechali v tomto odvetví nezmazateľnú stopu. Toto ocenenie je poďakovaním za jeho celoživotnú prácu a obrovský prínos pre slovenský cestovný ruch,” povedal minister Dušan Keketi na slávnostnom galavečere.

Produkt cestovného ruchu

Rýchlejší ako vlak – jedinečné športové podujatie s medzinárodným ohlasom



V kategórii produkt cestovného ruchu si ocenenie ministra odnáša inovatívne cyklistické podujatie „Rýchlejší ako vlak“ (Faster than a Train). Za týmto nápadom stojí dvojica Juraj Fačko a Matúš Kvas z občianskeho združenia RBRN.

Tento jedinečný koncept láka cyklistických nadšencov na výzvu, v ktorej sa snažia doraziť z Kráľovian do Trstenej na bicykli rýchlejšie než ikonický vlak Oravka.
Podujatie spája adrenalín, športové nadšenie a krásy regiónu Orava, pričom sa každý rok teší čoraz väčšiemu záujmu nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Tento rok sa uskutoční už 4. ročník, pričom podujatie kontinuálne rastie, profesionalizuje sa a stáva sa pevným bodom v kalendári športových akcií na Slovensku.
Projekt predstavuje región Orava netradičnou a kreatívnou formou, láka známych cyklistov a amatérskych jazdcov zo zahraničia. Podujatie si získalo pozornosť nielen slovenských, ale aj poľských a ďalších medzinárodných médií.

Mohlo by sa vám páčiť

WORLD EXPO 2025: Slovensko ako srdce inšpirácií
Lyžiarsku sezónu vo Vysokých Tatrách odštartuje Štrbské Pleso
OKTÓBERFEST môžete zažiť aj v Trnave
Nová vízia budúcnosti kúpeľov Spa Aphrodite Rajecké Teplice
Asociácia hotelierov a ZCR SR pod novým vedením
OZNAČENÉ:osobnosť cestovného ruchu
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Na Inchebe otvorili ITF Slovakiatour a Danubius Gastro 2025
Nasledujúci článok Podujatie na podporu štúdia a práce v cestovnom ruchu
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Malokarpatský salón vín 2025 ocení 10 najlepších vín

TS
TS
25. novembra 2025
Lovebrand. Ako vytvoriť hotel, ktorý ľudia milujú?
SLOVAKIA TRAVEL propagovala Slovensko na severoamerickom trhu
Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta