Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
    Bratislavský hotel Sheraton oslavuje 15. výročie otvorenia
    25. februára 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Vzdelávanie > Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Vzdelávanie

Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste

red.
red.
Uverejnené: 10. mája 2025
2 min. čítania
Zdieľať

Študenti triedy 5.C Hotelovej akadémie Mikovíniho 1 v Bratislave ukázali počas praktickej maturitnej skúšky, že sú pripravení na reálny svet hotelierstva a gastronómie. Rozhodli sa pre najvyššiu formu obsluhy – banket – a podujatie s názvom Art of Taste pripravili pre 120 hostí. Svojou prítomnosťou ho poctila aj vicežupanka Bratislavského samosprávneho kraja Mgr. Petra Hitková.

Slávnostné otvorenie maturitnej skúšky patrilo riaditeľke školy Mgr. Magdaléne Ochabovej, ktorá zdôraznila dôležitosť odborného vzdelávania a tímovej spolupráce. Odborná komisia v zložení Mgr. Pavol Jurčo, Mgr. Anežka Kvietková, Ing. Andrea Prochácová a Ing. Eva Trnovská starostlivo hodnotila priebeh a kvalitu celej akcie – od prípravy menu cez marketing až po precíznu obsluhu.

- Inzercia-
Ad image

Za hladký priebeh podujatia niesla zodpovednosť celá trieda, no vedenie prebrala Rebeka Kozakovičová ako hlavná manažérka. Sandra Šteigerová mala na starosti marketing a propagáciu, Hana Belianska financie a účtovníctvo, Nathan Mega viedol kuchyňu ako executive chef a Daniel Šebest koordinoval oblasť Food and Beverage.

„Veľké poďakovanie patrí našej pani učiteľke Ing. Erike Suchej, ktorá nás celým procesom sprevádzala v rámci predmetu Hotelový a gastronomický manažment. Verila nám, podporovala nás a venovala nám svoj čas. Vďaka nej sme mohli naplno rozvinúť našu kreativitu aj zodpovednosť,“ zhodli sa študenti.

Akcia Art of Taste nebola len skúškou, ale zároveň oslavou všetkého, čo sa študenti za päť rokov naučili. Ukázali, že vedia spojiť teóriu s praxou, tímovú spoluprácu s profesionalitou a technické zručnosti s osobným prístupom k hosťovi.

- Inzercia -
Ad image

„Veríme, že naše skúsenosti a vedomosti využijeme aj v budúcnosti – v hoteloch, reštauráciách, na podujatiach doma i v zahraničí,“ dodali na záver.

Mohlo by sa vám páčiť

70. výročie bratislavskej Hotelovej akadémie Mikovíniho
Máte do 26 rokov? Využite možnosť odbornej praxe vo Švajčiarsku
Otvorený deň na prestížnej švajčiarskej univerzite Les Roches
Komorná HORECA konferencia pre vašu inšpiráciu
Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
OZNAČENÉ:Hotelová akadémia Mikovínihopraktická maturita
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Vzdelávanie

Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste

red.
red.
10. mája 2025
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
Rozwitha Bieber: V hotelierstve som sa naučila pokore aj číslam
Aká je vaša tohtoročná stratégia na dosiahnutie úspechu?
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta