Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Vzdelávanie > Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
VzdelávanieVzdelávanie

Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste

red.
red.
Uverejnené: 10. mája 2025
2 min. čítania
Zdieľať

Študenti triedy 5.C Hotelovej akadémie Mikovíniho 1 v Bratislave ukázali počas praktickej maturitnej skúšky, že sú pripravení na reálny svet hotelierstva a gastronómie. Rozhodli sa pre najvyššiu formu obsluhy – banket – a podujatie s názvom Art of Taste pripravili pre 120 hostí. Svojou prítomnosťou ho poctila aj vicežupanka Bratislavského samosprávneho kraja Mgr. Petra Hitková.

Slávnostné otvorenie maturitnej skúšky patrilo riaditeľke školy Mgr. Magdaléne Ochabovej, ktorá zdôraznila dôležitosť odborného vzdelávania a tímovej spolupráce. Odborná komisia v zložení Mgr. Pavol Jurčo, Mgr. Anežka Kvietková, Ing. Andrea Prochácová a Ing. Eva Trnovská starostlivo hodnotila priebeh a kvalitu celej akcie – od prípravy menu cez marketing až po precíznu obsluhu.

- Inzercia-
Ad image

Za hladký priebeh podujatia niesla zodpovednosť celá trieda, no vedenie prebrala Rebeka Kozakovičová ako hlavná manažérka. Sandra Šteigerová mala na starosti marketing a propagáciu, Hana Belianska financie a účtovníctvo, Nathan Mega viedol kuchyňu ako executive chef a Daniel Šebest koordinoval oblasť Food and Beverage.

- Inzercia-
Ad image

„Veľké poďakovanie patrí našej pani učiteľke Ing. Erike Suchej, ktorá nás celým procesom sprevádzala v rámci predmetu Hotelový a gastronomický manažment. Verila nám, podporovala nás a venovala nám svoj čas. Vďaka nej sme mohli naplno rozvinúť našu kreativitu aj zodpovednosť,“ zhodli sa študenti.

Akcia Art of Taste nebola len skúškou, ale zároveň oslavou všetkého, čo sa študenti za päť rokov naučili. Ukázali, že vedia spojiť teóriu s praxou, tímovú spoluprácu s profesionalitou a technické zručnosti s osobným prístupom k hosťovi.

- Inzercia -
Ad image

„Veríme, že naše skúsenosti a vedomosti využijeme aj v budúcnosti – v hoteloch, reštauráciách, na podujatiach doma i v zahraničí,“ dodali na záver.

Mohlo by sa vám páčiť

Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši podporuje wellbeing žiakov aj učiteľov
Súťaž s vôňou likéru
Hotelová akadémia v Žiline na víťaznej vlne!
Skvelý manažér z večera do rána? Tak to nefunguje
Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
OZNAČENÉ:Hotelová akadémia Mikovínihopraktická maturita
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
Nasledujúci článok Norbert Longauer Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gastro

Aj VY môžete ovplyvniť krutý chov rýchlokurčiat na Slovensku

TS
TS
23. júla 2025
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Multifunkčné technológie – výkonné SRDCE vašej kuchyne
Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta