Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
  • O nás
Čítanie: Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Vzdelávanie > Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
VzdelávanieVzdelávanie

Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste

red.
red.
Uverejnené: 10. mája 2025
2 min. čítania
Zdieľať

Študenti triedy 5.C Hotelovej akadémie Mikovíniho 1 v Bratislave ukázali počas praktickej maturitnej skúšky, že sú pripravení na reálny svet hotelierstva a gastronómie. Rozhodli sa pre najvyššiu formu obsluhy – banket – a podujatie s názvom Art of Taste pripravili pre 120 hostí. Svojou prítomnosťou ho poctila aj vicežupanka Bratislavského samosprávneho kraja Mgr. Petra Hitková.

Slávnostné otvorenie maturitnej skúšky patrilo riaditeľke školy Mgr. Magdaléne Ochabovej, ktorá zdôraznila dôležitosť odborného vzdelávania a tímovej spolupráce. Odborná komisia v zložení Mgr. Pavol Jurčo, Mgr. Anežka Kvietková, Ing. Andrea Prochácová a Ing. Eva Trnovská starostlivo hodnotila priebeh a kvalitu celej akcie – od prípravy menu cez marketing až po precíznu obsluhu.

Za hladký priebeh podujatia niesla zodpovednosť celá trieda, no vedenie prebrala Rebeka Kozakovičová ako hlavná manažérka. Sandra Šteigerová mala na starosti marketing a propagáciu, Hana Belianska financie a účtovníctvo, Nathan Mega viedol kuchyňu ako executive chef a Daniel Šebest koordinoval oblasť Food and Beverage.

„Veľké poďakovanie patrí našej pani učiteľke Ing. Erike Suchej, ktorá nás celým procesom sprevádzala v rámci predmetu Hotelový a gastronomický manažment. Verila nám, podporovala nás a venovala nám svoj čas. Vďaka nej sme mohli naplno rozvinúť našu kreativitu aj zodpovednosť,“ zhodli sa študenti.

Akcia Art of Taste nebola len skúškou, ale zároveň oslavou všetkého, čo sa študenti za päť rokov naučili. Ukázali, že vedia spojiť teóriu s praxou, tímovú spoluprácu s profesionalitou a technické zručnosti s osobným prístupom k hosťovi.

„Veríme, že naše skúsenosti a vedomosti využijeme aj v budúcnosti – v hoteloch, reštauráciách, na podujatiach doma i v zahraničí,“ dodali na záver.

Mohlo by sa vám páčiť

Sviatok Sakury v Prešove
70. výročie bratislavskej Hotelovej akadémie Mikovíniho
Staň sa hotelierom
Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Tu rozkazujem ja alebo keď novopečenému manažérovi „prepne“
OZNAČENÉ:Hotelová akadémia Mikovínihopraktická maturita
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
Nasledujúci článok Norbert Longauer Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

GastroKonceptyZo sveta

Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!

Anna Gocoliaková
Anna Gocoliaková
24. októbra 2025
METRO prináša už 25 rokov všetko pre hotely a reštaurácie pod jednou strechou
Izraelskí touroperátori objavujú Slovensko ako bezpečnú a atraktívnu destináciu
České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
Letisko Košice zaznamenalo najúspešnejší september vo svojej histórii

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta