Jarmila Horváthová
Odborných redaktorov, ktorí sa dokonale vyznajú v hotelovej branži a gastrobiznise môžete na Slovensku spočítať na prstoch jednej ruky. Jarka medzi nich patrí už roky, počas ktorých bola srdcom i hlavou prestížnych hodnotení Trend Top Hotely a reštaurácie Slovenska, ako aj odborných konferencií, spájajúcich hoteliersku branžu.
(Ne)chce Bratislava hostí? Aktuálne im pobyt skôr komplikuje
Mak - malé zrnká s veľkým účinkom
Slovenka v predstavenstve Národnej turistickej asociácie USA
And the winner is... Madeira!
V Poprade hosťovala najlepšia talianska šéfkuchárka
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
Rybárstvo ako bašta oddychu aj výborného jedla
Blízka exotika s letenkou za stovku. Ale pozor, je návyková!
Jedlo ako zážitok a potešenie