Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
Uverejnené: 22. februára 2024
7 min. čítania
V poradí jedenástou šéfkuchárskou celebritou na LadyChef vo Víno&Tapas v Poprade bola Victoire Gouloubi. Na snímke so Zuzanou Sisákovou.
Zdieľať

Nezabúdať na začiatky

Medzitým sa Victoire Gouloubi stala jedným z z najznámejších talianskych šéfkuchárov, zaraďujú ju aj medzi najvplyvnejšie ženy Talianska. Má množstvo ocenení, televíznych programov, aj dobročinných projektov.  Napriek všetkým úspechom nikdy nezabúda na svoje začiatky na Apeninskom poloostrove. Hovorí, že sa považuje za šťastnú, že môže robiť to, čo robí, ale nezabúda, že spávala na stanici a ani na to, že je žena a čierna.

Pred niekoľkými rokmi ako mama dvoch synov opustila stresujúci svet michelinských kuchýň. Momentálne funguje ako privátna šéfkuchárka a konzultantka.

- Inzercia-
Ad image

Taliansko-africká symfónia

Do Popradu prišla ukázať svoju originálnu taliansku kuchyňu s africkým šmrncom, čo v rámci predprípravy a logistiky nebolo celkom jednoduché zrealizovať – Peter Sisák by o tom vedel hovoriť. Niektoré suroviny, ktoré Victoire objednala priamo z Konga, nakoniec skončili v colnom sklade namiesto kuchyne Zuzany Sisákovej, našťastie prominentná šéfkuchárka dokázala v menu zaimprovizovať.

Victoire Gouloubi a Zuzana Sisáková, foto Víno a tapas

Príprava degustačného menu znamená vždy množstvo stresu a hodín v kuchyni. Podľa slov Zuzany Sisákovej začínala pred prvým degustačným večerom s prípravou o piatej ráno a domov sa dostala po polnoci.

Odmenou obidvom dámam v kuchyni bol dlhotrvajúci potlesk počas prvého večera a standing ovation počas druhého…

- Inzercia -
Ad image

Jedlá, ktoré sme mali možnosť ochutnať, boli symfóniou chutí v šiestich chodoch, troch predjedlách a jednom medzichode. Väčšina názvov surovín nám síce nič nehovorila, ale výsledok, ktorý sme dostali na tanieri, bol famózny. Jedlá boli chuťovo vyladené, nápadité, naozaj koncert pre chuťové ale aj zrakové bunky.

LadyChef 2024 menu

Ako vyzerá afro-talianska kuchyňa v podaní Victoire Gouloubi, ktorú servírovala v Poprade na LadyChef:

Tacco z banánovej múky, plnené konfitovanou čakankou, kvapky gorgonzoly

Fufu krekry, zimné crudités, safoz guacamole

Zemiakové Mille foglie, zázvorová treska, ananásový kaviár

Gnocchi z manioku, orieškové maslo z egusi, zaúdené huby

Quinoa šalát, zimná zelenina, sušená slanina, miso vývar

Chrenová polievka, zemiak konfitovaný v údenom masle, jablkový gél, fašiangová šiška plnená krvavničkou (toto jedlo pripravila Zuzana Sisáková)

Kranax gravlax, shio koji pena, bambuské maslo, datle

Teľacie líčka, karfiolové pyré, čakanka, fondo bruno

Paradajka plnená malinou (Zuzana Sisáková)

Ganache z bielej čokolády, ibištekové maslo, goyava gél

Víno k jedlám dodala spoločnosť Wine Lovers Club.

Foto: autorka
Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Zákulisie raňajkovej scény
Poznáme najlepšie reštaurácie Slovenska!
Najkvalitnejšie medy na svete má Slovensko
Vínšpacírka: Takmer 2000 degustujúcich a viac než tisícka fliaš vína
Poznáme výsledky finále Bocuse d´Or! Slováci obstáli nad očakávanie
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Jarmila Horváthová
Odborných redaktorov, ktorí sa dokonale vyznajú v hotelovej branži a gastrobiznise môžete na Slovensku spočítať na prstoch jednej ruky. Jarka medzi nich patrí už roky, počas ktorých bola srdcom i hlavou prestížnych hodnotení Trend Top Hotely a reštaurácie Slovenska, ako aj odborných konferencií, spájajúcich hoteliersku branžu.
Predchádzajúci článok Odporučte hosťom tipy na voľný čas v Žilinskom kraji
Nasledujúci článok Zadné Dereše, Jasná, foto TMR Hoci počasie zime nepraje, tatranské zjazdovky hlásia snehového rekordy
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta