Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
Uverejnené: 22. februára 2024
7 min. čítania
V poradí jedenástou šéfkuchárskou celebritou na LadyChef vo Víno&Tapas v Poprade bola Victoire Gouloubi. Na snímke so Zuzanou Sisákovou.
Zdieľať

Nezabúdať na začiatky

Medzitým sa Victoire Gouloubi stala jedným z z najznámejších talianskych šéfkuchárov, zaraďujú ju aj medzi najvplyvnejšie ženy Talianska. Má množstvo ocenení, televíznych programov, aj dobročinných projektov.  Napriek všetkým úspechom nikdy nezabúda na svoje začiatky na Apeninskom poloostrove. Hovorí, že sa považuje za šťastnú, že môže robiť to, čo robí, ale nezabúda, že spávala na stanici a ani na to, že je žena a čierna.

Pred niekoľkými rokmi ako mama dvoch synov opustila stresujúci svet michelinských kuchýň. Momentálne funguje ako privátna šéfkuchárka a konzultantka.

Taliansko-africká symfónia

Do Popradu prišla ukázať svoju originálnu taliansku kuchyňu s africkým šmrncom, čo v rámci predprípravy a logistiky nebolo celkom jednoduché zrealizovať – Peter Sisák by o tom vedel hovoriť. Niektoré suroviny, ktoré Victoire objednala priamo z Konga, nakoniec skončili v colnom sklade namiesto kuchyne Zuzany Sisákovej, našťastie prominentná šéfkuchárka dokázala v menu zaimprovizovať.

Victoire Gouloubi a Zuzana Sisáková, foto Víno a tapas

Príprava degustačného menu znamená vždy množstvo stresu a hodín v kuchyni. Podľa slov Zuzany Sisákovej začínala pred prvým degustačným večerom s prípravou o piatej ráno a domov sa dostala po polnoci.

Odmenou obidvom dámam v kuchyni bol dlhotrvajúci potlesk počas prvého večera a standing ovation počas druhého…

Jedlá, ktoré sme mali možnosť ochutnať, boli symfóniou chutí v šiestich chodoch, troch predjedlách a jednom medzichode. Väčšina názvov surovín nám síce nič nehovorila, ale výsledok, ktorý sme dostali na tanieri, bol famózny. Jedlá boli chuťovo vyladené, nápadité, naozaj koncert pre chuťové ale aj zrakové bunky.

LadyChef 2024 menu

Ako vyzerá afro-talianska kuchyňa v podaní Victoire Gouloubi, ktorú servírovala v Poprade na LadyChef:

Tacco z banánovej múky, plnené konfitovanou čakankou, kvapky gorgonzoly

Fufu krekry, zimné crudités, safoz guacamole

Zemiakové Mille foglie, zázvorová treska, ananásový kaviár

Gnocchi z manioku, orieškové maslo z egusi, zaúdené huby

Quinoa šalát, zimná zelenina, sušená slanina, miso vývar

Chrenová polievka, zemiak konfitovaný v údenom masle, jablkový gél, fašiangová šiška plnená krvavničkou (toto jedlo pripravila Zuzana Sisáková)

Kranax gravlax, shio koji pena, bambuské maslo, datle

Teľacie líčka, karfiolové pyré, čakanka, fondo bruno

Paradajka plnená malinou (Zuzana Sisáková)

Ganache z bielej čokolády, ibištekové maslo, goyava gél

Víno k jedlám dodala spoločnosť Wine Lovers Club.

Foto: autorka
Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!
Súťaž s vôňou likéru
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Aj VY môžete ovplyvniť krutý chov rýchlokurčiat na Slovensku
Dodávateľské trendy sú komplexnosť, úspora práce aj nealko víno
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Jarmila Horváthová
Odborných redaktorov, ktorí sa dokonale vyznajú v hotelovej branži a gastrobiznise môžete na Slovensku spočítať na prstoch jednej ruky. Jarka medzi nich patrí už roky, počas ktorých bola srdcom i hlavou prestížnych hodnotení Trend Top Hotely a reštaurácie Slovenska, ako aj odborných konferencií, spájajúcich hoteliersku branžu.
Predchádzajúci článok Odporučte hosťom tipy na voľný čas v Žilinskom kraji
Nasledujúci článok Zadné Dereše, Jasná, foto TMR Hoci počasie zime nepraje, tatranské zjazdovky hlásia snehového rekordy
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruchRegióny

Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku

TS
TS
15. novembra 2025
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika
Ako vyzerá zodpovedné podnikanie v hotelierstve?

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta