Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami

TS
TS
Uverejnené: 28. februára 2024
5 min. čítania
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Zdieľať

Gurmáni ukončili svoju zimnú púť za vysokou gastronómiou, skončil 11. ročník Zimného festivalu jedla. Od 13. januára do 25. februára sme mali možnosť ochutnať špeciálne menu v najzaujímavejších reštauráciách Slovenska, tentokrát v rekordnom počte podnikov.

- Inzercia-
Ad image

Kvalitným reštauráciám sa aj napriek ťažším podmienkam pre fine dining stále darí držať vysoký štandard ponúkaných služieb a ešte aj skvalitniť ponuku jedál. Potvrdil to aj tohtoročný výber podnikov pre ZFJ, ktorých bolo rekordných 46! Zapojením sa do eventu mnohí demonštrovali snahu znovu sa „nakopnúť“ po ťažkých koronových rokoch, ktoré zredukovali gastronómiu do krabičky. Hostia a verní fanúšikovia festivalu to ocenili a chválili ponuku bohatých menu festivalových reštaurácií.

- Inzercia-
Ad image
Ohnisko

Festivalové menu si vychutnalo takmer 8-tisíc hostí

Nárast rezervácií bol tento rok o 8 % vyšší oproti doteraz najúspešnejšiemu roku 2023. Zúčastnilo sa 7 960 hostí a cez rezervačný systém bolo urobených ZFJ 3 840 rezervácií.

„Veľká vďaka patrí všetkým reštauráciám, ako aj hosťom festivalu, že si udržali zdravý rozum a najmä chuť na kvalitnú gastronómiu, a navzájom sa takto podporili. Úžasné bolo aj to, že nás v tom nenechali ani dodávatelia produktov pre gastro – spoločnosť KON-RAD, spol. s r. o., ako hlavný partner ZFJ, festival podporil cez svoje značky San Pellegrino a Champagne Laurent-Perrier. A tento rok nás podporila aj Slovakia Travel tiež ako hlavný partner. Vďaka nej sme mohli ozaj Ochutnať celé Slovensko. Vďaka patrí aj mediálnym partnerom, ktorí nám ponúkli v rámci pomoci aj mediálny priestor navyše,“ uviedol riaditeľ festivalu Radoslav Nackin. Vďaku vyjadril aj mediálnym partnerom, hlavnými mediálnymi partnermi boli Fun Rádio a Startitup. Ďalšími partnermi boli Hotelier, Gastro, InBA, InBar & Restaurant, Menučka, Pravda a Hotelovo.

- Inzercia -
Ad image
Bubbles Bratislava
Bistro Bakoš
Kuszmanov Bazár

Do zimnej oslavy jedla sa zapojili aj menšie reštaurácie z menších miest či novoetablované prevádzky z minulého roka. To zvýšilo nielen záujem o festival, ale aj povedomie o týchto reštauráciách u hostí z celého Slovenska. Takými boli Semillon Vráble,  Sushi-YA food atelier Rovinka, Olivia’s  zo Žiliny, Bubbles z Bratislavy, Koliba na Vršku Bytča, Áčko Šurany a  Wakizashi Topoľčany.

123Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Eurocup 2024 ukázal budúcnosť slovenskej gastronómie
Zimný festival jedla 2023 bol rekordný
Pre letnú pohodu
Jesenná novinka pre fajnšmekrov – zážitkové Bratislavské gurmánske dni
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Adult friendly. O hotely priateľské k dospelým je záujem
Nasledujúci článok Otvoreny den Akademie hoteliera Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

DodávateliaHotelReštaurácia

NÁBYTOK ŠPECIÁLNE KONCIPOVANÝ PRE SEGMENT HORECA

PR
PR
30. júla 2025
Ako premeniť dovolenku na Slovensku na zážitok konkurujúci moru
Priehrada Liptovská Mara – poznaná aj nepoznaná
Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta