Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami

TS
TS
Uverejnené: 28. februára 2024
5 min. čítania
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Zdieľať

Najobľúbenejšie jedlá ZFJ 2024 podľa recenzií hostí

Chute regiónov:

  • Kelový prívarok, pohánka, kapusta, omáčka z jabĺk a misa – Reštaurácia Sissi, Hotel Lomnica
  • Rak riečny, vodnica, estragón – Semillon Vráble
  • Pomaly pečený bôčik z diviaka a karé z jeleňa s dusenou cukrovou repou a parmezánovými zemiakmi so slaninkou, omáčka z pečenej papriky  a cesnaku – Lovecký zámoček Antonštal

Ikonické jedlo:

- Inzercia-
Ad image
  • Päť textúr mrkvy – UFO watch.taste.groove. Bratislava
  • Šťavnatá wellington panenka máčaná v koňaku, gratinované zemiaky – Afrodita, Čereňany
  • Krémový mousse zo zemiakov s hľuzovkovým maslom, foie gras, omáčka so škoricou a borievkami, pufovaná quinoa a hľúzovka – Mlyn 108,  Modra

Kuchárova voľba:

- Inzercia-
Ad image
  • Kačacie prsia v repovej omáčke s topinamburovým pyré – IASAI
  • Jahňa, hľuzovka, kaleráb, kroketa – Doma u nás, Poprad
  • Lievanec s údeným úhorom, kyslou smotanou, chrenom, maslovou repou a pažítkou
  • Lievanec s marinovaným lososom, créme fraiche, pomarančovo-medovou horčicou a kôprom
  • Lievanec s ikrami so pstruha, prepeličím vajcom, uhorkou a kajmakom
  • Lievanec s údenými husacími prsami, melónom, fetou a pistáciami – Ohnisko fire dining & brew bar, Košice
Vila Regia
Semillon

ZFJ pre vás zorganizoval bedeker Gurmán na Slovensku – lifestylový magazín pre gurmánov a bedeker najlepších reštaurácií Slovenska

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

Pohár vína pre zdravie. Alebo naopak? Záleží od množstva
F & B trendy. Viete, čím si čoraz častejšie pripíjame?
Certifikované produkty Liptova sú med, syry, čaje aj pivá
Martin Kurhajec: Hovorili mi, že talianska reštaurácia v Tatrách neuspeje
Aké je VÍNO ROKA 2023®?
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Adult friendly. O hotely priateľské k dospelým je záujem
Nasledujúci článok Otvoreny den Akademie hoteliera Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Personál/Osobný rozvoj

Čo SKUTOČNE funguje pri motivácii zamestnancov

Iveta Pupišová
Iveta Pupišová
1. júla 2025
Festival cestovného ruchu 2025
Smart kuchyňa bez odpadu. Budúcnosť, či utópia?
Matej Matejka, APLEND: Hotelov na predaj/prenájom je veľa
Zážitkové golfové ihriská ako súčasť moderného hotelového konceptu
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta