Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Interiér/Exteriér > Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Interiér/Exteriér

Rekonštrukcia – postrach hoteliera?

Alžbeta Abrahová
Alžbeta Abrahová
Uverejnené: 28. novembra 2023
5 min. čítania
Zdieľať

Čaká vás po sezóne rekonštrukcia hotela? Potom vám príde vhod 7 praktických tipov ako si užiť nielen vytúžený cieľ, ale aj cestu k nemu.

- Inzercia-
Ad image
PRED
PO

- Inzercia-
Ad image

Už istý čas sa zaoberám kompletnými, ale aj budget friendly rekonštrukciami hotelov a gastronomických prevádzok. Pri oboch typoch rekonštrukcií sa pri majiteľoch a prevádzkaroch stretávam s obavami. Dôvodom je finančná a časová náročnosť, ale aj ich vlastná neskúsenosť v tejto oblasti.   

Rozhodla som sa preto podeliť s vami o pár najdôležitejších bodov, ktoré som počas môjho „rekonštruovania“ nazbierala.

- Inzercia -
Ad image

1. Bez jasnej vízie vzniká „mačkopes prevádzka“

Rekonštrukcia a transformácia vašej prevádzky začína víziou.

Dnes hostia predovšetkým vyhľadávajú príbehy a zážitky. Aby ich u vás našli, na to potrebujete mať jasnú víziu. Nechajte sa unášať na vlnách fantázie a zamyslite sa, ako by sa mali hostia u vás cítiť. Zapojte celý tým a brainstormujte, aká by mala byt atmosféra, dekorácie, štýl, príbeh…  Čím živší je vaša vízia, tým je jednoduchšie ju uchopiť. Pre tých, čo na víziu nemajú čas, existujú brandové a marketingové agentúry, ktoré ju vypracujú od A po Z a vdýchnu vášmu objektu dušu.

Tento bod sa častokrát podceňuje a vynecháva. Následne vzniká „mačkopes prevádzka“, ktorá negeneruje dostatočné tržby, pretože sa hosť necíti príjemne a odmieta sa vracať. 

12345Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Inšpirujeme vás! Akú hotelovú izbu majú radi manažérky?
Rozprávkové Vianoce
Goralské Vianoce pod Beliankami
Tienenie alebo keď svieti až príliš…
Hotelová izba II.
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Alžbeta Abrahová
Dlhé roky pôsobí v hotelierstve. Prešla výkonnými a riadiacimi pozíciami v sieťových aj nesieťových hoteloch. V súčasnosti pôsobí ako poradca pre prevádzky od A po Z. So svojimi kolegami z Hospitality Hive sa špecializuje predovšetkým na vzdelávanie investorov, akvizície a predaj hotelov, nastavovanie prevádzok a ich rekonštrukcie.
Predchádzajúci článok Výnimočné osobnosti sektoru prevzali ocenenia
Nasledujúci článok Peter Mudrý Peter Mudrý: Čo ma posúva ako hoteliera
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruch

Letná sezóna 2025: Návštevnosť rastie, no výzvy pretrvávajú

Lucia Arbetova
Lucia Arbetova
4. augusta 2025
Slovensko patrí medzi geotermálne veľmoci Európy
NÁBYTOK ŠPECIÁLNE KONCIPOVANÝ PRE SEGMENT HORECA
Ako premeniť dovolenku na Slovensku na zážitok konkurujúci moru
Priehrada Liptovská Mara – poznaná aj nepoznaná
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta