Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Apríl v znamení gastronómie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Apríl v znamení gastronómie
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Apríl v znamení gastronómie

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 15. marca 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Na jar si profesionáli aj fanúšikovia gastronómie prídu na svoje. Krátko po tradičnom veľtrhu Danubius Gastro, preloženom na apríl, sa môžu inšpirovať vysokou gastronómiou a hviezdnymi šéfkuchármi na sympóziu Gastronomy Slovakia.

Najskôr sa teda pozornosť gastrobranže upriami na populárnu výstavu Danubius Gastro (20. –23. 4. 2023). Odborný veľtrh sa po pandemickej pauze vrátil s tradičnými sprievodnými akciami, súťažami a ucelenou ponukou gastro segmentu od profesionálnych technológií, cez nábytok až po obalové materiály a reklamu. A ledva si profesionáli vydýchnu po najväčšom slovenskom HoreCa evente, už sa mnohí vydajú na odborné sympózium vyššej gastronómie Gastronomy Slovakia 2023.

- Inzercia-
Ad image

Sympózium avantgardnej kuchyne

Už 6. ročník originálnej gastronomickej konferencie sa uskutoční 25. apríla 2023 opäť v industriálnych priestoroch Refinery Gallery na Vlčiom Hrdle v Bratislave. Organizátorom je bedeker Gurmán na Slovensku pod vedením Radoslava Nackina.

Medzinárodné sympózium jedinečné pre živé vystúpenia michelinských šéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov HoReCa segmentu. Určené je majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, someliérom či cukrárom ubytovacích a stravovacích zariadení – hotelov, reštaurácií a penziónov. Rovnako aj dodávateľom služieb, výrobcom, odborným učiteľom, študentom hotelierstva, ale aj fanúšikom kulinárstva a odborným novinárom z oblasti gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky, ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.

Okrem živých vstupov majstrov avantgardnej kuchyne na hlavnom pódiu sa aj tento rok pripravujú odborné prednášky, semináre, workshopy a degustácie z oblasti hotelierstva, gastronómie a someliérstva.

- Inzercia -
Ad image

Účasť na stretnutí elity gastronomickej brandže Slovenska pod jednou strechou môže byť prínosom aj pre vás. Vstupenky si za zvýhodnené ceny možno rezervujte vopred, pričom počet je limitovaný.

Mohlo by sa vám páčiť

Novinky o DPH na gastro služby: Čo pre sektor znamenajú tri rôzne sadzby od 1. januára 2025?
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Bystrická Vínšpacírka spojí 40 vinárov
Máte do 26 rokov? Využite možnosť odbornej praxe vo Švajčiarsku
Celosvetové finále Bocuse d’Or – tentokrát aj so slovenským tímom!
OZNAČENÉ:Fine diningGastronomy SlovakiaMichelinový šéfkucháriSympózium
ZDROJE:Foto: archív Gastronomy Slovakia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok 33 inšpirácií pre moderný EKO hotel
Nasledujúci článok Ideme sa „najesť”, alebo si chceme užiť kulinársky zážitok?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta