Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy
Hotelier > Osobnosti > Čím aktuálne žijeme > Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Čím aktuálne žijeme

Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:

red.
red.
Uverejnené: 13. októbra 2023
3 min. čítania
Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy
Zdieľať

V Kaštieli Pálffy to žije celoročne eventami, od súkromných osláv a svadieb, cez konferencie a kongresy, až po gala večery. Našim hosťom ponúkame v rámci tohto sektora naozaj jedinečné služby na najvyššej úrovni. Personalizovaný prístup, výnimočné ubytovanie so službami Guest Relation Managera či špičková gastronómia. Hostia u nás nájdu prvotriednu kvalitu, komfort aj zážitok. Našim cieľom je neustále sa zlepšovať a byť lídrom jednak v oblasti eventov, ako aj gastronómie. 

- Inzercia-
Ad image

V rámci nej nás v poslednej dobe najviac zamestnáva otvorenie novej fine dining reštaurácie ARTE. Momentálne venujeme maximálnu pozornosť dolaďovaniu posledných detailov. ARTE Restaurant spojila tím ľudí s vášňou pre gastronómiu, ktorí do každého jedla a každého dňa vkladajú maximálne úsilie, aby hosťom sprostredkovali nečakané zážitky. V ponuke ARTE Restaurant sú dva typy menu – menej chodové Classic a rozšírenejšie Maestro. Pre dokonalý pôžitok sme k jedlám napárovali vína z nášho vinárstva VIAJUR.

Zaujímavosťou je, že hostia si môžu zvoliť aj nealkoholickú alternatívu s ovocnými a zeleninovými šťavami z produktov vypestovaných na našej usadlosti vo Farnej. Z tej pochádza aj väčšina surovín, z ktorých sa varí nielen v reštaurácii ARTE, ale aj v Hostinci Palatín. Tam môžu hostia aktuálne ochutnať naše nové jesenné à la carte menu. Hostinec Palatín je otvorený od utorka do nedele a na všetkých milovníkov dobrého jedla sa veľmi tešíme nielen počas obedov a večerí ale už od skorého rána. Ponuku v Palatíne sme rozšírili o raňajkové menu plné slaných aj sladkých dobrôt. Výborné jedlo si tak u nás môžu vychutnať ubytovaní hostia, obyvatelia mesta aj náhodní pocestní počas celého dňa.

Aj naďalej plánujeme ľuďom zo Svätého Jura a okolia prinášať kúsok kultúry. Už v novembri v kaštieli privítame Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú s jej talk show Sit Down s Veronikou, v ktorej vyspovedá zaujímavých a inšpiratívnych hostí. Veľmi sa už tešíme na obdobie adventu, v ktorom sa chystáme zacieliť aj na tých najmenších. Počas adventných nedelí pripravujeme pre deti napríklad vystúpenie Fíha Tralala a bábkové divadlo. Pre menších, väčších aj najväčších chystáme na nádvorí malé vianočné trhy s vareným aj nevareným vínom, punčom, drobnosťami na zahryznutie, ale aj produktmi z našej produkcie. Návštevníci si budú môcť zakúpiť med, levanduľové vankúšiky či voňavé mydlá pochádzajúce z našej vlastnej výroby z Farnej, ale aj ďalšie remeselné výrobky od lokálnych hand-made výrobcov. Predvianočný čas bude v Kaštieli Pálffy určite čarovný.

- Inzercia -
Ad image

Našimi aktivitami cielime nielen na našich hostí, ale tiež na miestnych obyvateľov a ľudí z okolia. Dlhodobo spolupracujeme s miestnymi školami a vzdelávacími inštitúciami, podporujeme občianske združenia a chránené dielne. Je to naša dlhodobá stratégia, v ktorej plánujeme aj naďalej pokračovať. Len kúsok od Bratislavy sa človek ocitá v úplne inom svete. Kaštieľ Pálffy je situovaný pod vinohradmi v centre Svätého Jura. V pivniciach kaštieľa dozrievajú vína vinárstva VIAJUR a priamo na nádvorí sa v pivovare varí pivo Pálffy Brauerei. To všetko nájdu návštevníci „pod jednou strechou“. S dobrým jedlom, pitím a zábavou bol kaštieľ spojený odnepamäti a my v tejto tradícii chceme s rešpektom pokračovať. Našou prioritou je aj naďalej prinášať hosťom najvyššiu kvalitu naprieč všetkým čo ponúkame. 

Mohlo by sa vám páčiť

Čím aktuálne žijeme?
Čím aktuálne žijeme? Radim Beneš, pre-opening manager Swissôtel Damian Jasna
Čím aktuálne žijeme? Martin Novotný, generálny manažér AHRS
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Nasledujúci článok Majstrovstvá somelierov SR 2023 majú svojho víťaza
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta