Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy
Hotelier > Osobnosti > Čím aktuálne žijeme > Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Čím aktuálne žijeme

Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:

red.
red.
Uverejnené: 13. októbra 2023
3 min. čítania
Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy
Zdieľať

V Kaštieli Pálffy to žije celoročne eventami, od súkromných osláv a svadieb, cez konferencie a kongresy, až po gala večery. Našim hosťom ponúkame v rámci tohto sektora naozaj jedinečné služby na najvyššej úrovni. Personalizovaný prístup, výnimočné ubytovanie so službami Guest Relation Managera či špičková gastronómia. Hostia u nás nájdu prvotriednu kvalitu, komfort aj zážitok. Našim cieľom je neustále sa zlepšovať a byť lídrom jednak v oblasti eventov, ako aj gastronómie. 

- Inzercia-
Ad image

V rámci nej nás v poslednej dobe najviac zamestnáva otvorenie novej fine dining reštaurácie ARTE. Momentálne venujeme maximálnu pozornosť dolaďovaniu posledných detailov. ARTE Restaurant spojila tím ľudí s vášňou pre gastronómiu, ktorí do každého jedla a každého dňa vkladajú maximálne úsilie, aby hosťom sprostredkovali nečakané zážitky. V ponuke ARTE Restaurant sú dva typy menu – menej chodové Classic a rozšírenejšie Maestro. Pre dokonalý pôžitok sme k jedlám napárovali vína z nášho vinárstva VIAJUR.

Zaujímavosťou je, že hostia si môžu zvoliť aj nealkoholickú alternatívu s ovocnými a zeleninovými šťavami z produktov vypestovaných na našej usadlosti vo Farnej. Z tej pochádza aj väčšina surovín, z ktorých sa varí nielen v reštaurácii ARTE, ale aj v Hostinci Palatín. Tam môžu hostia aktuálne ochutnať naše nové jesenné à la carte menu. Hostinec Palatín je otvorený od utorka do nedele a na všetkých milovníkov dobrého jedla sa veľmi tešíme nielen počas obedov a večerí ale už od skorého rána. Ponuku v Palatíne sme rozšírili o raňajkové menu plné slaných aj sladkých dobrôt. Výborné jedlo si tak u nás môžu vychutnať ubytovaní hostia, obyvatelia mesta aj náhodní pocestní počas celého dňa.

Aj naďalej plánujeme ľuďom zo Svätého Jura a okolia prinášať kúsok kultúry. Už v novembri v kaštieli privítame Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú s jej talk show Sit Down s Veronikou, v ktorej vyspovedá zaujímavých a inšpiratívnych hostí. Veľmi sa už tešíme na obdobie adventu, v ktorom sa chystáme zacieliť aj na tých najmenších. Počas adventných nedelí pripravujeme pre deti napríklad vystúpenie Fíha Tralala a bábkové divadlo. Pre menších, väčších aj najväčších chystáme na nádvorí malé vianočné trhy s vareným aj nevareným vínom, punčom, drobnosťami na zahryznutie, ale aj produktmi z našej produkcie. Návštevníci si budú môcť zakúpiť med, levanduľové vankúšiky či voňavé mydlá pochádzajúce z našej vlastnej výroby z Farnej, ale aj ďalšie remeselné výrobky od lokálnych hand-made výrobcov. Predvianočný čas bude v Kaštieli Pálffy určite čarovný.

- Inzercia -
Ad image

Našimi aktivitami cielime nielen na našich hostí, ale tiež na miestnych obyvateľov a ľudí z okolia. Dlhodobo spolupracujeme s miestnymi školami a vzdelávacími inštitúciami, podporujeme občianske združenia a chránené dielne. Je to naša dlhodobá stratégia, v ktorej plánujeme aj naďalej pokračovať. Len kúsok od Bratislavy sa človek ocitá v úplne inom svete. Kaštieľ Pálffy je situovaný pod vinohradmi v centre Svätého Jura. V pivniciach kaštieľa dozrievajú vína vinárstva VIAJUR a priamo na nádvorí sa v pivovare varí pivo Pálffy Brauerei. To všetko nájdu návštevníci „pod jednou strechou“. S dobrým jedlom, pitím a zábavou bol kaštieľ spojený odnepamäti a my v tejto tradícii chceme s rešpektom pokračovať. Našou prioritou je aj naďalej prinášať hosťom najvyššiu kvalitu naprieč všetkým čo ponúkame. 

Mohlo by sa vám páčiť

Čím aktuálne žijeme? Radim Beneš, pre-opening manager Swissôtel Damian Jasna
Čím aktuálne žijeme? Martin Novotný, generálny manažér AHRS
Čím aktuálne žijeme?
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Nasledujúci článok Majstrovstvá somelierov SR 2023 majú svojho víťaza
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Matej Matejka, APLEND: Hotelov na predaj/prenájom je veľa

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
22. júna 2025
EXPO 2025 OSAKA: Slovenská expozícia prilákala už milión návštevníkov
Elegancia v pohári – to sú TOP koktaily roku 2025
Mário Bajs: Som VYJEDNÁVAČ
Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta