Categories
Kurz varenia s Ľubom Herkom - STEAKY
Published: apríl 28, 2018
„Kvalita steaku je vždy o kvalite mäsa. O tom, ako tie zvieratá žili, akú potravu dostávali a ako boli porážané... Mäso treba vždy pred prípravou nechať 1 až 1 ½ hodiny pri izbovej teplote vydýchať. Tu je veľmi dobré použiť čerstvé bylinky, ktoré mäso prevoňajú. Následne opiecť z oboch strán, osoliť a okoreniť. A je obrovský rozdiel, akú soľ použijete...“ Vitajte na Kurze varenia, ktorým vás budeme sprevádzať po celý rok.
Chystá sa Národný potravinový katalóg
Published: apríl 28, 2018
Hotely a reštaurácie, ktoré chcú spolupracovať s potravinárskymi dodávateľmi vo svojom okolí, by mali spozornieť. Národný katalóg potravín im poskytne všetky potrebné dáta a informácie o kvalite a portfóliu ich produktov.
Hľadá sa pracant do hotela... Zn.: Súrne
Published: apríl 28, 2018
Takmer každý hotel či stravovacie zariadenie u nás trápi nedostatok pracovných síl. Nevedia dlhodobo nájsť dostatočný počet pracovníkov vyhovujúcich stanoveným podmienkam – najviac hľadaní sú pritom kuchári a kuchárky, čašníci a servírky, chyžné, ale aj recepčné či recepční.
Butikové pêle-mêle sieťových hráčov
Published: apríl 27, 2018
Veľké hotelové siete sú si vedomé skutočnosti, že mnohým klientom neosobný svet sieťových hotelov nevyhovuje, ba aj prekáža. Stovky rovnakých izieb, formálne uniformy a nalinkovaný svet preto nahradia rovnako profesionálnym, no predsa iným svetom moderných butikových značiek. (—lel—)
Čo chýba slovenským wellnessom? Dotiahnuté detaily a tematická celistvosť s hotelom, tvrdia Denisa Holičová a Martin Mažár z blogu Milujemewellness.sk
Published: apríl 27, 2018
Blogeri Denisa Holičová spolu s Martinom Mažárom wellness milujú. Na začiatku, pred 5 – 6 rokmi bolo pre nich pravidelné víkendové wellness únikom, liekom na únavu a vyhorenie. Dnes žijú svoj splnený uletený sen – chodia do wellness zadarmo, či dokonca im za to platia a wellness živí.