Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky

TS
TS
Uverejnené: 18. júla 2025
3 min. čítania
Zdieľať

„Ako žiť a prežiť v Gastronómii s láskou?“ Aj na túto otázku už roky prinášajú odpoveď odborníci na podujatí (ne)konferencia Gastrolove. Podujatie sa každý rok koná v priestoroch Elektrárne Piešťany. Ponúka celodenný program s účasťou top osobností z oblasti cestovného ruchu v podobe prednášok, diskusií a workshopov. Okrem iného sa návštevníci môžu tešiť aj na celodenný catering plný skvelých jedál a nápojov. Termín konania je 26. september 2025.

Jedine ak sa spojíme, budeme najlepší

Podujatie je známe programom, ktorého sa zúčastňujú výborní spíkri z praxe rozoberajúci pálčivé témy z oblasti cestovného ruchu. Skvelý tím moderátorov, výborný catering a atmosféra robia z (ne)konferencie Gastrolove významné podujatie roka vo svojej oblasti.

- Inzercia-
Ad image

Konferenciu organizuje Simona Budinská, zakladateľka portálu www.kavickari.sk a autorka konceptu Gastrolove. „Je to neuveriteľné, ako z jednej knihy vznikla neskutočná sila. Z roka na rok sa stretávame s čoraz väčším záujmom a vidíme, že sila myšlienky, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou, je čoraz silnejšia a pretavuje sa do činov a skutkov prítomných ľudí. Najlepší šéfkuchári, najlepšie hotely i najlepšie pražiarne sú tu stále s nami a pridávajú sa aj ostatní. Je to deň, keď sú si všetci rovní a zdieľajú svoje skúsenosti. Jedine ak sa spojíme, budeme najlepší,“ približuje myšlienku podujatia Simona Budinská.

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj je už tretí rok hlavným partnerom (ne)konferencie Gastrolove, ktorá sa koná pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu.„Skvalitňovanie gastronomických služieb má obrovský význam pre rozvoj destinácie. Sme preto radi, že na Gastrolove môžeme prezentovať témy, ktoré sú v oblasti cestovného ruchu dôležitými výzvami. Patrí k nim aj budovanie vinárskej destinácie. Preto sme tento rok obohatili program (ne)konferencie o tému enogastroturizmu. Verím, že to ocenia nielen partneri, s ktorými spolupracujeme na zviditeľňovaní Malokarpatskej vinohradníckej oblasti,“ povedala Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj.

- Inzercia-
Ad image

Nosnou témou Gastrolove 2025 je hospitality

Gastrolove 2025 ponúka široký program, ktorý sa zameriava na aktuálne témy v gastronómii a cestovnom ruchu. Nosnou témou ročníka je hospitality.„Pohostinnosť je dušou gastronómie. Je to úsmev, podanie vody či pomoc s kočíkom, alebo invalidným vozíkom. Drobnosť navyše, ktorá môže zmeniť celý pohľad na prevádzku. Je to detail, ktorý výrazne ovplyvňuje celý cestovný ruch a pohľad na Slovensko,“ zdôrazňuje Simona Budinská.

„Zároveň som rada, že už niekoľko rokov si držíme aj charitatívnu formu tohto podujatia a zisk zo vstupeniek posielame na podporu liečby chlapčeka Adamka Mončeka chorého na achondropláziu,“ dodáva.

- Inzercia -
Ad image

Kompletný program nájdete TU

Vstupenky zakúpite TU

Mohlo by sa vám páčiť

Next Chef je Samuel Idešic
Jesenná novinka pre fajnšmekrov – zážitkové Bratislavské gurmánske dni
Ako prežiť v gastronómii? Inšpirujte sa na Gastrolove!
Raňajky ako zážitok
Gastro dobieha zmena zvyklostí a personálna podvýživa
OZNAČENÉ:Gastrolove
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Multifunkčné technológie – výkonné SRDCE vašej kuchyne
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky

TS
TS
18. júla 2025
Multifunkčné technológie – výkonné SRDCE vašej kuchyne
Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
Tričko, vôňa, džem. Hotelový merch predlžuje zážitok z pobytu
Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta