Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Otvoreny den Akademie hoteliera
Hotelier > Gastro > Vzdelávanie > Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia
AktualityVzdelávanie

Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia

PR
PR
Uverejnené: 29. februára 2024
3 min. čítania
Zdieľať

Komorné odborné prostredie Akadémie hoteliera je už tradične príležitosťou na inšpiratívne rozhovory s ľuďmi z branže, osobné stretnutia kolegov, nové nápady a načerpanie energie pre ďalšiu prácu. O čom bude 13. Otvorený deň (OD) Akadémie hoteliera? Tentokrát o emóciách v hotelierstve, nových technológiách, eventoch, ale aj o budúcej generácii.

Od emócií k číslam a AI

„Ak sa naučíte zvládať svoje emócie, zvládnete aj emócie vašich hostí,“ myslí si Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera. Pod týmto názvom uvedie Otvorený deň akadémie, ktorý privíta odbornú verejnosť v Bratislave už trinásty raz.  

- Inzercia-
Ad image

Ďalší prednášajúci prejdú od emócií k číslam. Témou dňa je aktuálne umelá inteligencia AI, jej využitie v službách hotelierstva predstaví Samuel Chlpek v príspevku s názvom AI v hotelierstve – pomocník alebo strašiak? Ďalšiu z foriem technológií, bez ktorých sa moderný hotel nezaobíde priblíži Roman Vyskoč zo spoločnosti VPROMO. Ku číslam a technológiám pridá svoj príspevok aj Alenka Litherland McMahon, ktorá ukáže ako „nerobiť“ revenue manažment. Maximalizovať zisky a zvýšiť obsadenosť pomôže Michal Novák. Inovácie v hotelovom prostredí predstaví  Viktor Štefaňák, Head of partnership Campus.

- Inzercia-
Ad image

Eventy, fitness, gastro…

Oproti náročným technológiám sa odľahčenejšou, no potrebnou témou môže zdať manažment eventov, venovať sa mu bude lektor akadémie Maroš Vajda. V odľahčenejšom duchu sa ponesie aj posledný dopoludňajší príspevok Čo má spoločné rádio, hotel, gastro a cestovanie? Odpoveď prinesie moderátorka Oli Džupinková.  

Kvalitný spánok je to hlavné, čo môžeme a mali by sme poskytnúť našim hosťom, o ňom bude rozprávať Viera Jarotová z KapriArt. O hraniciach vo fitness oblasti a o tom, ako sa dajú posunúť bude hovoriť Martin Valach, Forward Fitness.

- Inzercia -
Ad image

Gastronómiou prítomných prevedie Tomáš Repáš, Šimon Janík z GORIFFEE im poradí, ako správne vyberať kávu pre svoj podnik, Tibor Vinc z Neco Estate Winery sa bude venovať svetovým vínam. Do sveta budúcej generácie hotelierov návštevníkov marcového Otvoreného dňa Akadémie hoteliera prenesie Michaela Chorvátová z Hotelovej akadémie Mikovíniho.

Termín:  19.marca 2024 , 9:00 – 16:00

Miesto: ASTON Business Hotel Bajkalská 22 , Bratislava

Cena: 1 vstup  89 eur (cena zahŕňa 2x coffee break a obed, nie som platcom DPH)
Cena: 2 vstupy 129 eur pri registrácii do 3. 3. 2024 (cena zahŕňa 2x Coffee break a obed, nie som platcom DPH)

Registrácia: TU

Mohlo by sa vám páčiť

Rezorty rozširujú služby pre cyklistov
Piešťany podľa Wintera
Ministerstvo podporí 30 významných športových podujatí
Lyžiarske rekordy zimnej sezóny 2023/24
Ako rozbehnúť v hoteli digitalizáciu?
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Nasledujúci článok Košický samosprávny kraj posilní turizmus sumou 1,35 milióna eur
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gastro

Aj VY môžete ovplyvniť krutý chov rýchlokurčiat na Slovensku

TS
TS
23. júla 2025
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Multifunkčné technológie – výkonné SRDCE vašej kuchyne
Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta