Komorné odborné prostredie Akadémie hoteliera je už tradične príležitosťou na inšpiratívne rozhovory s ľuďmi z branže, osobné stretnutia kolegov, nové nápady a načerpanie energie pre ďalšiu prácu. O čom bude 13. Otvorený deň (OD) Akadémie hoteliera? Tentokrát o emóciách v hotelierstve, nových technológiách, eventoch, ale aj o budúcej generácii.
Od emócií k číslam a AI
„Ak sa naučíte zvládať svoje emócie, zvládnete aj emócie vašich hostí,“ myslí si Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera. Pod týmto názvom uvedie Otvorený deň akadémie, ktorý privíta odbornú verejnosť v Bratislave už trinásty raz.
Ďalší prednášajúci prejdú od emócií k číslam. Témou dňa je aktuálne umelá inteligencia AI, jej využitie v službách hotelierstva predstaví Samuel Chlpek v príspevku s názvom AI v hotelierstve – pomocník alebo strašiak? Ďalšiu z foriem technológií, bez ktorých sa moderný hotel nezaobíde priblíži Roman Vyskoč zo spoločnosti VPROMO. Ku číslam a technológiám pridá svoj príspevok aj Alenka Litherland McMahon, ktorá ukáže ako „nerobiť“ revenue manažment. Maximalizovať zisky a zvýšiť obsadenosť pomôže Michal Novák. Inovácie v hotelovom prostredí predstaví Viktor Štefaňák, Head of partnership Campus.
Eventy, fitness, gastro…
Oproti náročným technológiám sa odľahčenejšou, no potrebnou témou môže zdať manažment eventov, venovať sa mu bude lektor akadémie Maroš Vajda. V odľahčenejšom duchu sa ponesie aj posledný dopoludňajší príspevok Čo má spoločné rádio, hotel, gastro a cestovanie? Odpoveď prinesie moderátorka Oli Džupinková.
Kvalitný spánok je to hlavné, čo môžeme a mali by sme poskytnúť našim hosťom, o ňom bude rozprávať Viera Jarotová z KapriArt. O hraniciach vo fitness oblasti a o tom, ako sa dajú posunúť bude hovoriť Martin Valach, Forward Fitness.
Gastronómiou prítomných prevedie Tomáš Repáš, Šimon Janík z GORIFFEE im poradí, ako správne vyberať kávu pre svoj podnik, Tibor Vinc z Neco Estate Winery sa bude venovať svetovým vínam. Do sveta budúcej generácie hotelierov návštevníkov marcového Otvoreného dňa Akadémie hoteliera prenesie Michaela Chorvátová z Hotelovej akadémie Mikovíniho.
Termín: 19.marca 2024 , 9:00 – 16:00
Miesto: ASTON Business Hotel Bajkalská 22 , Bratislava
Cena: 1 vstup 89 eur (cena zahŕňa 2x coffee break a obed, nie som platcom DPH)
Cena: 2 vstupy 129 eur pri registrácii do 3. 3. 2024 (cena zahŕňa 2x Coffee break a obed, nie som platcom DPH)
Registrácia: TU