Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Potrebujete zvýšiť obsadenosť v hoteli, penzióne či rezorte?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Pozvánka > Potrebujete zvýšiť obsadenosť v hoteli, penzióne či rezorte?
Pozvánka

Potrebujete zvýšiť obsadenosť v hoteli, penzióne či rezorte?

PR
PR
Uverejnené: 21. mája 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Prvé stretnutie REVENEWS CLUB pre všetkých, ktorí riešia zvyšovanie obsadenosti v hoteloch, penziónoch či rezortoch a doteraz nemali s kým zdieľať svoje každodenné otázky.

Unikátna platforma pre všetkých profesionálov, amatérov či obchodných riaditeľov, ktorých každodennou prácou je predaj ubytovania, výber správnych softvérových riešení pre svoj hotel, výber a implementácia správnej business stratégie za účelom dosiahnutia čo najlepších výsledkov.

- Inzercia-
Ad image

Nestrácajte čas inými témami a prejdite priamo k veci. Počas stretnutí REVENEWS CLUB budeme riešiť, diskutovať a zdieľať informácie týkajúce sa revenue manažmentu a business stratégii.

Chceme zbúrať mýty o nespolupracujúcich hotelieroch.

Chceme začať zdieľať know-how, informácie, skúsenosti a pomáhať si navzájom.

- Inzercia -
Ad image

Čím viac prosperujúcejších hotelov budeme mať na Slovensku, tým sa všetkým bude dariť oveľa viac. Tak poďte do toho s nami.

Program

  • Príchod a registrácia účastníkov s občerstvením a úvodným zoznámením
  • 1. Blok – Distribučné kanály a ich integrácia
    Trochu poctivej teórie o kompletnej distribučnej matici z jednotlivých softvérov ako je PMS, Channel manager, Web booking engine, akú rolu zohrávajú jednotlivé časti tejto matice pre váš úspešný online predaj a aplikovanú dynamickú cenotvorbu.
     Dotkneme sa určite aj role revenue softvéru.
    Prípadová štúdia príbeh slovenského hoteliera Mateja Matejku, CEO siete hotelov a reštaurácií APLEND, ktorý sa rozhodol implementovať medzinárodný rezervačný systém do svojich hotelov. Aké boli dôvody, ako prebiehal celý proces a akým výzvam čelil, aby nakoniec z vybraného systému benefitoval.
  • 2. blok – Úspech je v číslach – proces zmeny fixných cien na dynamický revenue manažment v slovenskom prostredí
    V teoretickej časti tohto bloku vám odovzdáme metodiku kľúčových krokov, ktoré vám nesmú chýbať v rámci prípravy prechodu na aktívny revenue manažment.
    Prípadová štúdia – príbeh slovenského rezortu Sojka od Miroslava Krausa, obchodno-marketingového manažéra Sojka resort. Ako dlho trval proces prechodu na dynamické ceny, čo všetko zohrávalo dôležitú úlohu pri implementácii zmeny a nakoľko sa naplnili očakávania majiteľov rezortu.
  • Krátky prehľad aktuálneho noviniek a informácií z oblasti revenue manažmentu
  • Networking a záver

Ak máte chuť vzdelávať sa, hľadať nové riešenia a chcete sa poučiť z úspechov druhých, ste tu správne. Náš REVENEWS CLUB bude prinášať nové témy, uhly pohľadov a zaujímavé osobnosti nielen z oblasti revenue manažmentu.

Kapacita eventu je limitovaná.

Viac informácií o hosťoch podujatia a REGISTRÁCIA TU

Mohlo by sa vám páčiť

Katarína Lukáčová, Effective hotel management: Obchodná stratégia je v hoteli rovnako dôležitá ako ľudia
Strachan Cup 2024: U nás vyhráva každý
Innovative Hotel Management 2025: Ako technológie a AI menia hotelierstvo?
Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025
Komorná HORECA konferencia pre vašu inšpiráciu
OZNAČENÉ:Obchod a marketing
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Foto: AHRS/Peter Brichta HORECA Konferencia 2025 priniesla transformáciu aj rovnováhu
Nasledujúci článok Rural Tour: Slovensko hosťovalo event európskeho vidieckeho turizmu
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Príprava na národné kolo svetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or 2025

Lea Lisá
Lea Lisá
5. septembra 2025
Nová výzva Fondu na podporu cestovného ruchu na 19 miliónov eur
Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta