Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Interiér/Exteriér > Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli
HotelyInteriér/Exteriér

Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli

red.
red.
Uverejnené: 26. decembra 2023
1 min. čítania
Hostí pri vstupe víta vysoký stromček s darčekmi. Prekvapením je medovníková chalúpka.
Elegantné dekorácie v decentnej tónine sprevádzajú hostí od vstupu do hotelovej reštaurácie.
Vianoce v priamom prenose
Vianočný lobby bar
Zdieľať

Aj biznis hotel uprostred hlavného mesta si na Vianoce môže dovoliť romantiku vo forme medovníkového domčeka. Prekvapí hostí hneď po vstupe do Grand Hotela River Park Bratislava na brehu Dunaja. Pečenie perníkov a následná stavba aj so zdobením trvala tímu šéfkuchára Jaroslava Žídeka asi 100 hodín!

Na prípravu medovníkovej chalúpky použili 150 kíl múky, 800 vajec, 20 kg medu, 20 kg masla, 50 kg cukru, 1,5 kg sódy bikarbóny, 3 kg perníkového korenia a 12 kg lepidla. Na zdobenie potreboval kuchársky a cukrársky tím hotela 4 kg cukru, 10 litrov bielkov.

Mohlo by sa vám páčiť

Grand Hotel Kempinski High Tatras opäť najlepším hotelom na Slovensku
Hotelieri, príďte k nám na teambuilding
Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
10 tipov a rád pri výbere hotelovej kozmetiky
Od podlahy
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Goralské Vianoce pod Beliankami
Nasledujúci článok Na Horehroní z rozprávky do rozprávky
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gastro

Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Advertoriál
Advertoriál
20. novembra 2025
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta