Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Tradičné netradične prináša nová zážitková reštaurácia ARTE vo Svätom Jure
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Koncepty > Tradičné netradične prináša nová zážitková reštaurácia ARTE vo Svätom Jure
GastroKonceptyTrendy

Tradičné netradične prináša nová zážitková reštaurácia ARTE vo Svätom Jure

Advertoriál
Advertoriál
Uverejnené: 18. októbra 2023
4 min. čítania
Zdieľať

Menu má 11 chodov

ARTE Restaurant spája gastronómiu postavenú na najčerstvejších surovinách doplnenú vínnym párovaním s vínami mladého butikového vinárstva VIAJUR. Tie dozrievajú práve v historických pivniciach kaštieľa. V rámci degustácie hostia ochutnajú výber vín z vinárstva, ktoré s rešpektom nadväzuje na tradíciu vinohradníctva v tejto lokalite. „Rizling jurský, ktorý je súčasťou degustačného menu, pochádza z viac ako 50-ročných vinohradov nachádzajúcich sa na kopcoch nad Svätým Jurom. Je nám cťou, že budeme môcť hosťom sprostredkovávať komplexný kulinársky zážitok, v ktorom je všetko navzájom prepojené. Práve v tom je čaro ARTE Restaurant,“ vysvetľuje Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy. V ponuke reštaurácie sú dva typy menu – 8-chodové Classic a 11-chodové Maestro. Hostia si môžu zvoliť párovanie menu s vínami alebo s nealkoholickými nápojmi. V ponuke je taktiež vegetariánska verzia.

Kreatívny kuchársky tím Arte Restaurant Kaštieľa Pálffy

Nápaditosť, kreativita, originalita

Kaštieľ Pálffy nesie svoje meno po revolucionárke svojej doby, Kataríne Pálffy, ktorá stála aj za rozvojom vinohradníckej kultúry na území Slovenska. Katarína milovala život so všetkými jeho radosťami a pôžitkami. Dobré jedlo a víno boli súčasťou kaštieľa už počas jej života. „Za čias Kataríny Pálffy sa okrem tradičných uhorských pokrmov do módy dostávali aj exotické špeciality zo zahraničia, predovšetkým z Talianska. Nové trendy ovplyvňovali nielen výber surovín a kombinácie jedál, ale aj spôsob servírovania a stolovania,“ odhaľuje z histórie kaštieľa Peter Marek. Chuť po inováciách a nastoľovaní nových trendov je v kaštieli prítomná aj dnes, a to aj vďaka ARTE Restaurant Nápaditosť, kreativita, originalita a posúvanie hraníc. Gastronomických aj umeleckých. Aj o tom je fine dining – najvyššia forma gastronómie, ktorá prináša objavovanie nových kombinácií, chutí a v neposlednom rade zážitkov.   

- Inzercia-
Ad image

PALK a.s. je súčasťou spoločnosti ZAR, rodinnej investičnej spoločnosti, ktorá dlhodobo investuje do prémiových nehnuteľností na Slovensku. Vlastní najstarší tatranský Hotel Lomnica, Kuszmannov bazár v Tatranskej Lomnici, Kaštieľ Pálffy s vinárstvom ViaJur a pivovar Pálffy Brauerei v Svätom Jure pri Bratislave. Do rodiny značiek ZAR patrí aj jediný gastrobalón na Slovensku, Kuulinair, distribučná spoločnosť Selaví a autíčka Hey You.

Foto: Arte Restauarant, Kaštieľ Pálffy

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

COFFEE CUP 2025: Mladí baristi predviedli symfóniu vôní
Poznáte poke?
Pizza a víno? Určite áno! Taliani by nevymysleli jedlo, ktoré sa k vínu nehodí
Pohár vína pre zdravie. Alebo naopak? Záleží od množstva
IMESO: Technologické riešenia pre kávu a gastronómiu
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Jančura Radim, Foto: Tomeš Radim Jančura, RegioJet Hotels: Idem vždy vlastnou cestou
Nasledujúci článok Čo je za umením ultraluxusného pohostinstva? Reťaz nezabudnuteľných momentov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Matej Matejka, APLEND: Hotelov na predaj/prenájom je veľa

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
22. júna 2025
EXPO 2025 OSAKA: Slovenská expozícia prilákala už milión návštevníkov
Elegancia v pohári – to sú TOP koktaily roku 2025
Mário Bajs: Som VYJEDNÁVAČ
Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta