Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
GastroHotely

V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre

TS
TS
Uverejnené: 24. apríla 2025
2 min. čítania
Zdieľať

Do tímu Grand Restaurant v tatranskom Grand Hoteli Kempinski pribudli dve posily. Novým someliérom je Matej Lacko a novým manažérom Grand Restaurant je Peter Cibelenko.

- Inzercia-
Ad image

„Tešíme sa z dvoch nových zamestnancov, ktorí pribudli v tíme Grand Restaurant. Je pre nás vždy veľmi príjemné, keď môžeme pracovať s ľuďmi, ktorí získali cenné skúsenosti v zahraničí a vrátili sa pracovať späť na Slovensko,“ hovorí Kathrin Noll, generálna riaditeľka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Someliér Matej Lacko sa do hotela vracia po rokoch, počas štúdia na Hotelovej akadémii v Bratislave, totiž praxoval ešte vo vtedajšom Liečebnom dome Hviezdoslav, ktorý sa po rekonštrukcii v roku 2009 stal súčasťou Grand Hotela Kempinski. Matej pracoval v o viacerých hoteloch na Slovensku aj v zahraničí, no najväčší pracovný zážitok si priniesol z Francúzskej Polynézie. „V jej vodách sa plavila loď The m/s Paul Gaugin, na ktorej som pôsobil ako someliér. Bola to náročná práca, no zažil som tam skvelú organizáciu práce, všetky procesy boli jasne dané a naučil som sa, aké dôležité je dodržiavanie štandardov,“ hovorí s tým, že svoje skúsenosti teraz rád zúročí práve vo Vysokých Tatrách.

Somelier Matej Lacko
Restaurant Manager Peter Cibelenko

Manažér reštaurácie Peter Cibelenko si prináša zručnosti, ktoré nadobudol vo viacerých hoteloch v susednom Rakúsku. Najväčšiu profesijnú skúsenosť si však odniesol z 5-hviezdičkového hotela v lyžiarskom stredisku St. Anton am Arlberg. „Tam som prešiel veľmi prísnou školou a zistil som, aký typ gastronómie sa mi páči. Povedal som si, že keď mám pracovať na Slovensku, tak jedine v hoteli Kempinski na Štrbskom plese,“ hovorí Peter, ktorý vyštudoval Hotelovú akadémiu v Spišskej Novej Vsi.

- Inzercia -
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Inšpirujeme vás! Akú hotelovú izbu majú radi manažérky?
Bystrická Vínšpacírka spojí 40 vinárov
VÍNO ROKA 2025. O víťazoch rozhodla tisícka hlasujúcich!
Baristická súťaž rytiera čiernej dámy
Na Slovensku otvorili prvý NFT hostel na svete
OZNAČENÉ:Grand Hotel Kempinski High Tatras
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Ktoré sú najobľúbenejšie veľkonočné destinácie Slovákov?
Nasledujúci článok Tržby hotelov a penziónov vlani prekročili 600 miliónov eur
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastro

VÍNO ROKA 2025. O víťazoch rozhodla tisícka hlasujúcich!

TS
TS
6. júna 2025
Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Gault Millau prišiel na Slovensko a vybral najlepšie reštaurácie
Dizajnové trendy: 10 dôvodov pre zelenú stenu v hoteli
Longevity: Hotel ako oáza zdravia a vitality
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta