Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko
AktualityEventy, súťaže, oceneniaRegióny

Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko

red.
red.
Uverejnené: 8. septembra 2023
1 min. čítania
Zdieľať

Šiesty ročník podujatia Vône jesene, ktoré organizuje známe trnavské Vinárstvo Mrva & Stanko, odštartuje v sobotu 9. septembra 2023.

Trnavskí vinári si pre návštevníkov pripravili ochutnávku prvého burčiaku a nových vín ročníka 2022. Podujatie sa začne o 13.00 h. a potrvá až do 21.00 h. v priestoroch pivníc vinárstva.

„Ponúkame jedinečnú príležitosť ochutnať prvý burčiak i naše nové vína, ku ktorým patrí aj dobré jedlo. Preto sa naši hostia môžu tešiť na sezónne špeciality, ktoré k tomuto ročnému obdobiu nezameniteľne patria,“ hovorí Peter Stanko z Vinárstva Mrva & Stanko.

Tak, ako už býva dobrým zvykom, podujatia organizované známym trnavským vinárstvom tradične dopĺňa hudobný hosť. „Tohtoročnú atmosféru ochutnávky vín, spojenú s prehliadkami našich pivníc a archívov, spestrí slovenská ľudová hudba v podaní skupiny Nebeská muzika z Terchovej,“ dodáva Peter Stanko.

Vstupenky na podujatie Vôňa jesene sa dajú zakúpiť priamo vo vinotéke vinárstva alebo online na webových stránkach Zavinom.sk a Wisomm.

Cena vstupného je 35 eur a zahŕňa 10 kupónov na degustáciu vína, pohár Stölzle a kupón na nákup vína v hodnote 5 eur. Hostia si budú môcť dokúpiť ďalšie degustačné žetóny priamo vo vinárstve počas podujatia.

Viac informácií o podujatí Vôňa jesene nájdete na: https://www.mrvastanko.sk/blog/vone-jesene-v-mrva-stanko-2023-vstupenky-uz-v-predaji-

Mohlo by sa vám páčiť

Tatranský ľadový dóm 2023 je otvorený
HORECA & EXPO 2025 riešila aktuálne výzvy sektora hospitality
Gastro Liptov 2025 – oslava mladých gastronomických talentov
Gastronomy Slovakia 2025
Rural Tour: Slovensko hosťovalo event európskeho vidieckeho turizmu
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Hotelová izba II.
Nasledujúci článok Letenky do Atén zadarmo?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
17. novembra 2025
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta