Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
    Bratislavský hotel Sheraton oslavuje 15. výročie otvorenia
    25. februára 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Wyndham Hotels & Resorts kúpila značku Vienna House
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Wyndham Hotels & Resorts kúpila značku Vienna House
AktualityHotely

Wyndham Hotels & Resorts kúpila značku Vienna House

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 13. februára 2023
7 min. čítania
Zdieľať

Ľudia dnes potrebujú zázemie

„Aj takéto veľké zmeny ukazujú, že sieťový hotel neznamená vždy uniformitu, ale môže ísť svojou vlastnou cestou v súlade s hodnotami siete. Dnes je veľmi dôležité, že ľudia potrebujú niekam patriť. Myslím si, že budúcnosť majú podniky, ktoré toto dokážu dať svojim hosťom aj zamestnancom. Je to oveľa dôležitejšie ako pred pandémiou. Zároveň to kladie zvýšené nároky na manažéra – už nefunguje byť prísnym šéfom, lebo ľudia nebudú chcieť pre vás pracovať. Môžete mať štandardy najlepších hotelov na svete, ale keď ľuďom nevytvoríte zázemie, aby do hotela radi chodili, nebude mať kto podľa nich pracovať,“ hovorí Lucia Arbetová, riaditeľka hotela a členka predstavenstva Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska.

Lucia Arbetová, riaditeľka hotela

V hoteli fungujú ako jeden tím a ona sama niekedy cez víkend príde urobiť raňajky, keď treba zaskočiť v kuchyni. „My máme napríklad na rajóne každý deň spoločné raňajky o 10. hodine, keď hostia končia raňajky. Zo začiatku sme mali dilemu, či to vyzerá dobre, ale dnes je to už jedno. My nie sme 5* hotel a máme domácku atmosféru, ktorú si pochvaľujú aj hostia v komentároch, lebo zažívajú ochotu na recepcii a vidia vzťahy medzi zamestnancami. Od korony si tu všetci tykáme a nikto to nezneužíva. To už je v kompetencii manažéra, aby si to vedel ustrážiť. Naša komunikácia je uvoľnená, snažíme sa byť maximálne flexibilní a reagovať na požiadavky hostí. Medzi najaktuálnejšie patrí napríklad dopyt po vegánskej a vegetariánskej strave, ktorú sme zaradili aj na coffee breaky.“

- Inzercia-
Ad image
Predchádzajúca stránka123Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Koncept Easy stavia na jednoduchosti zážitkov a hostia to milujú
Tatranská ikona, ktorá nespí
Cez jarné prázdniny Liptov láka na zimu, jar má ešte čas
Nový zákon o cestovnom ruchu podporí sezónne zamestnávanie
Gurmán na Slovensku mení na Falstaff Slovakia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Ministerstvo dopravy a výstavby SR od nového roka zmenilo názov
Nasledujúci článok Podnikateľské zručnosti vysokoškolských študentov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Hotely

Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína

PR
PR
9. mája 2025
Rozwitha Bieber: V hotelierstve som sa naučila pokore aj číslam
Aká je vaša tohtoročná stratégia na dosiahnutie úspechu?
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
HORECA & EXPO 2025 riešila aktuálne výzvy sektora hospitality
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta