Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Eventy, súťaže, oceneniaGastroKonceptyNápoje

Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 25. marca 2024
5 min. čítania
Zdieľať

Zážitková reštaurácia nemusí byť pre hotel tabu. Naopak, môže vhodne dopĺňať preplnené bufetové stoly a priniesť pre gurmánov zaujímavú alternatívu. Na Gastronomy Slovakia 2024 sa 23. apríla 2024 môžete inšpirovať u tých, ktorým to funguje – v zahraničí, ale aj na Slovensku.

Gastronomy Slovakia 2024
Gastronomy Slovakia 2024

Téme zážitkového konceptu hotelovej reštaurácie sa budú venovať hneď tri vstupy. Na prvom z nich vám na hlavnom pódiu prinesie svoj príbeh Joschi Walch, majiteľ a riaditeľ rodinného hotela Rote Wand Gourmet Hotel z Rakúska spolu s executive chefom Julianom Stiegerom. Talentovaný šéfkuchár Stieger je v Rakúsku vychádzajúcou hviezdou a z hotelovej reštaurácie spravil najlepšiu reštauráciu v Rakúsku.

Zážitková reštaurácia je súčasťou aj konceptov skupiny ZARINVEST (Hotel Lomnica, Kaštieľ Pálffy). O praktické skúsenosti s fungovaním a ich prínose sa podelí riaditeľ hotelov Peter Mudrý spolu s executive chefom Tomášom Ševčíkom. Všetkým zúčastneným môžete klásť doplňujúce otázky na druhom vstupe počas hotelierskej diskusie moderovanej šéfredaktorkou a vydavateľkou časopisu Hotelier Zlaticou Kramárovou na tému: Dá sa aj v hoteli vytvoriť zážitková reštaurácia? Tretím vstupom na tému zážitková reštaurácia v hoteli je live cooking šéfkuchárov oboch úspešných konceptov. Pozor, pre hotelierov vrátane tímu máme v závere článku pripravenú dodatočnú špeciálnu zľavu HOTELIER – 20 %.

Čo vás čaká

26 vystavovateľov, 6 Michelinských hviezd, 13 workshopov

Interaktívna live cooking show so Sebastianom Frankom, majiteľom a šéfkuchárom najlepšej reštaurácie v Berlíne a šéfkuchárom Európy za rok 2018. Prezradí nám svoj recept na úspech a predvedie aj pár svojich receptov. Ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na filozofii, že aj bez mäsa to ide.

Lukáš Hesko, má 2 Zlaté vidličky a je dvojnásobný Kuchár roka na Slovensku. Spoznajte jeho štýl a filozofiu jeho reštaurácie Irin.

Julian Stieger, rakúska vychádzajúca hviezda a jeho reštaurácia je najlepšou hotelovou reštauráciou v Rakúsku. Čo varí tento kuchár, ktorého si vychvaľovali aj v Geranium, Eleven Madison Park či Steiereck? 

Marek Minarič, prekvapenie tejto sezóny. Víťaz Slovenského kola Bocuse d´Or, aktuálne pôsobiaci v Dánsku nám rozpovie svoj príbeh. Doplní svoje dojmy z európskeho finále a predvedie, čím ohúril porotu. Čerstvo postupujúci do svetového finále Bocuse d´Or v Lyone!

Andreu Genestra, Michelinom ocenený šéfkuchár z Mallorky mal na Madrid fusion skvelé vystúpenie a veríme, že zaujme aj vás.

Tomáš Lysý, asi najlepší sushi majster na Slovensku. Bývalý Chef Fou Zoo a Iasai si pre vás pripravil jedinečný špeciálny 2-hodinový MasterClass o filetovaní, príprave a servírovaní rýb na japonský spôsob.

Tomáš Ševčík, executive šéfkuchár skupiny ZARINVEST nám prezradí ako prevádzkovať aj v hoteli zážitkovú reštauráciu.

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Daniel Tilinger, ECK: „Kľúčom k úspechu je milovať svoju prácu“
Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Obohaťte ponuku letných drinkov uprostred sezóny
Novinky o DPH na gastro služby: Čo pre sektor znamenajú tri rôzne sadzby od 1. januára 2025?
Executive chef Róbert Hudák: „Keď sa chcem ´vyblázniť´, idem variť na Zelenu Puntu“
OZNAČENÉ:Fine diningGastronomy SlovakiahotelierMichelinzážitková reštaurácia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Prominentní hostia a poľskí novinári v Jasnej
Nasledujúci článok Akadémia hoteliera Akadémia hoteliera priniesla netradičné témy a bohatú účasť
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Manažment

Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch

Peter Seemann
Peter Seemann
19. novembra 2025
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta