Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Eventy, súťaže, oceneniaGastroKonceptyNápoje

Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 25. marca 2024
5 min. čítania
Zdieľať

Zážitková reštaurácia nemusí byť pre hotel tabu. Naopak, môže vhodne dopĺňať preplnené bufetové stoly a priniesť pre gurmánov zaujímavú alternatívu. Na Gastronomy Slovakia 2024 sa 23. apríla 2024 môžete inšpirovať u tých, ktorým to funguje – v zahraničí, ale aj na Slovensku.

Gastronomy Slovakia 2024
Gastronomy Slovakia 2024

Téme zážitkového konceptu hotelovej reštaurácie sa budú venovať hneď tri vstupy. Na prvom z nich vám na hlavnom pódiu prinesie svoj príbeh Joschi Walch, majiteľ a riaditeľ rodinného hotela Rote Wand Gourmet Hotel z Rakúska spolu s executive chefom Julianom Stiegerom. Talentovaný šéfkuchár Stieger je v Rakúsku vychádzajúcou hviezdou a z hotelovej reštaurácie spravil najlepšiu reštauráciu v Rakúsku.

- Inzercia-
Ad image

Zážitková reštaurácia je súčasťou aj konceptov skupiny ZARINVEST (Hotel Lomnica, Kaštieľ Pálffy). O praktické skúsenosti s fungovaním a ich prínose sa podelí riaditeľ hotelov Peter Mudrý spolu s executive chefom Tomášom Ševčíkom. Všetkým zúčastneným môžete klásť doplňujúce otázky na druhom vstupe počas hotelierskej diskusie moderovanej šéfredaktorkou a vydavateľkou časopisu Hotelier Zlaticou Kramárovou na tému: Dá sa aj v hoteli vytvoriť zážitková reštaurácia? Tretím vstupom na tému zážitková reštaurácia v hoteli je live cooking šéfkuchárov oboch úspešných konceptov. Pozor, pre hotelierov vrátane tímu máme v závere článku pripravenú dodatočnú špeciálnu zľavu HOTELIER – 20 %.

Čo vás čaká

26 vystavovateľov, 6 Michelinských hviezd, 13 workshopov

Interaktívna live cooking show so Sebastianom Frankom, majiteľom a šéfkuchárom najlepšej reštaurácie v Berlíne a šéfkuchárom Európy za rok 2018. Prezradí nám svoj recept na úspech a predvedie aj pár svojich receptov. Ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na filozofii, že aj bez mäsa to ide.

- Inzercia -
Ad image

Lukáš Hesko, má 2 Zlaté vidličky a je dvojnásobný Kuchár roka na Slovensku. Spoznajte jeho štýl a filozofiu jeho reštaurácie Irin.

Julian Stieger, rakúska vychádzajúca hviezda a jeho reštaurácia je najlepšou hotelovou reštauráciou v Rakúsku. Čo varí tento kuchár, ktorého si vychvaľovali aj v Geranium, Eleven Madison Park či Steiereck? 

Marek Minarič, prekvapenie tejto sezóny. Víťaz Slovenského kola Bocuse d´Or, aktuálne pôsobiaci v Dánsku nám rozpovie svoj príbeh. Doplní svoje dojmy z európskeho finále a predvedie, čím ohúril porotu. Čerstvo postupujúci do svetového finále Bocuse d´Or v Lyone!

Andreu Genestra, Michelinom ocenený šéfkuchár z Mallorky mal na Madrid fusion skvelé vystúpenie a veríme, že zaujme aj vás.

Tomáš Lysý, asi najlepší sushi majster na Slovensku. Bývalý Chef Fou Zoo a Iasai si pre vás pripravil jedinečný špeciálny 2-hodinový MasterClass o filetovaní, príprave a servírovaní rýb na japonský spôsob.

Tomáš Ševčík, executive šéfkuchár skupiny ZARINVEST nám prezradí ako prevádzkovať aj v hoteli zážitkovú reštauráciu.

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Executive chef Róbert Hudák: „Keď sa chcem ´vyblázniť´, idem variť na Zelenu Puntu“
Objednajte si a „Rozbaľte to“, znie plán na záchranu gasto prevádzok
Za čo sú dnes hostia ochotní dobre zaplatiť?
Vianoce s profi-receptami
Dodávateľské trendy sú komplexnosť, úspora práce aj nealko víno
OZNAČENÉ:Fine diningGastronomy SlovakiahotelierMichelinzážitková reštaurácia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Prominentní hostia a poľskí novinári v Jasnej
Nasledujúci článok Akadémia hoteliera Akadémia hoteliera priniesla netradičné témy a bohatú účasť
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Matej Matejka, APLEND: Hotelov na predaj/prenájom je veľa

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
22. júna 2025
EXPO 2025 OSAKA: Slovenská expozícia prilákala už milión návštevníkov
Elegancia v pohári – to sú TOP koktaily roku 2025
Mário Bajs: Som VYJEDNÁVAČ
Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta