Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?
Eventy, súťaže, oceneniaGastroKonceptyNápoje

Zážitková reštaurácia a hotel. Môže to fungovať?

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 25. marca 2024
5 min. čítania
Zdieľať

Somelieri, baristi, F&B manažéri

Someliéri a čašníci si môžu pozrieť a vychutnať zaujímavé masterclass s Petrom Lunterom, someliérom reštaurácie ECK a Filip Nagyom, vinmajstrom vinárstva Zlatý Roh. Inšpirujú nás ako vytvoriť vyváženú vínnu kartu a prezradia nám trendy v slovenských vinárstvach.

Kam smeruje vývoj výroby, prezentácie a servisu champagne nám povie Stephane BARLERIN, obchodný riaditeľ spoločnosti Champagne Henri Giraud. Svoju prezentáciu spojí s degustáciou.

- Inzercia-
Ad image

Majiteľov a F&B manažérov zaujme masterclass o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee, a jej mieste v kvalitnej reštaurácii. Dozviete sa, aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere. Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí. Silvia Horecká, známa propagátorka zdravej stravy, pripraví workshop o intoleranciách. Dozviete sa, ako sa s nimi vysporiadať a fungovať s nimi vo vašej reštaurácii.

- Inzercia-
Ad image

Užitočným benefitom sú aj špeciality vhodné pre zážitkovú gastronómiu, ktoré si pre vás pripraví 26 vystavovateľov na Gastronomy Slovakia 2024.

Využite príležitosť stretnúť gastronomické hviezdy, ktoré prijali pozvanie, aby sa na pódiu alebo prostredníctvom workshopov či masterclassov podelili o svoje skúsenosti, rady, či vlastnú gastronomickú a biznis filozofiu, vďaka ktorej o nich hovorí celý svet.

- Inzercia -
Ad image

Program stále dopĺňame o zaujímavé workshopy a masterclassy.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk

Množstevné zľavy od 3 osôb si vyžiadajte cez skalikova@pregurmanov.sk

ŠPECIÁLNU ZĽAVU – 20% od časopisu HOTELIER si uplatnite na : skalikova@pregurmanov.sk

Gastronomy Slovakia 2023
Gastronomy Slovakia 2023
Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Martin Kurhajec: Hovorili mi, že talianska reštaurácia v Tatrách neuspeje
Staň sa hotelierom
Máte do 26 rokov? Využite možnosť odbornej praxe vo Švajčiarsku
Varíme sezónne. Ako chutí jar?
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
OZNAČENÉ:Fine diningGastronomy SlovakiahotelierMichelinzážitková reštaurácia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Prominentní hostia a poľskí novinári v Jasnej
Nasledujúci článok Akadémia hoteliera Akadémia hoteliera priniesla netradičné témy a bohatú účasť
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityRegióny

Novinka v Nízkych Tatrách – turistika so sprievodcom

TS
TS
8. augusta 2025
Hotelieri hodnotia prvú polovicu leta 2025
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
Letná sezóna 2025: Návštevnosť rastie, no výzvy pretrvávajú
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta