Somelieri, baristi, F&B manažéri
Someliéri a čašníci si môžu pozrieť a vychutnať zaujímavé masterclass s Petrom Lunterom, someliérom reštaurácie ECK a Filip Nagyom, vinmajstrom vinárstva Zlatý Roh. Inšpirujú nás ako vytvoriť vyváženú vínnu kartu a prezradia nám trendy v slovenských vinárstvach.
Kam smeruje vývoj výroby, prezentácie a servisu champagne nám povie Stephane BARLERIN, obchodný riaditeľ spoločnosti Champagne Henri Giraud. Svoju prezentáciu spojí s degustáciou.
Majiteľov a F&B manažérov zaujme masterclass o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee, a jej mieste v kvalitnej reštaurácii. Dozviete sa, aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere. Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí. Silvia Horecká, známa propagátorka zdravej stravy, pripraví workshop o intoleranciách. Dozviete sa, ako sa s nimi vysporiadať a fungovať s nimi vo vašej reštaurácii.
Užitočným benefitom sú aj špeciality vhodné pre zážitkovú gastronómiu, ktoré si pre vás pripraví 26 vystavovateľov na Gastronomy Slovakia 2024.
Využite príležitosť stretnúť gastronomické hviezdy, ktoré prijali pozvanie, aby sa na pódiu alebo prostredníctvom workshopov či masterclassov podelili o svoje skúsenosti, rady, či vlastnú gastronomickú a biznis filozofiu, vďaka ktorej o nich hovorí celý svet.
Program stále dopĺňame o zaujímavé workshopy a masterclassy.
Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk
Množstevné zľavy od 3 osôb si vyžiadajte cez skalikova@pregurmanov.sk
ŠPECIÁLNU ZĽAVU – 20% od časopisu HOTELIER si uplatnite na : skalikova@pregurmanov.sk