Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Eventy, súťaže, oceneniaGastroVzdelávanie

Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou

red.
red.
Uverejnené: 6. decembra 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Budatínsky rínok 2023

V parku Budatínskeho hradu počas celého dňa prebiehal remeselný jarmok a tvorivé dielne. Svoju činnosť predstavili aj stredné a odborné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja.

Žilinská hotelová akadémia sa zúčastnila tohto pekného podujatia svojou odbornou prezentáciou tradičných regionálnych jedál. Na ich prezentácii sa podieľali žiaci Richard Ballay, Richard Fusko a Karolína Valíčková z II. A a Veronika Hulinová z III.C. pod vedením MOV Mgr. Slávky Račkovej a Bc. Anny Purašovej.

Žiaci a majsterky pripravovali pokrmy v tradičných krojoch, čím umocnili jedinečnú jarmočnú atmosféru. Návštevníci mohli ohodnotiť gastronomický zážitok chuti nasledovných jedál: zemiakové osušky, zemiakové placky, kapusníky, medový trhanec a jablkový mrežovník.

Spracoval: Peter Dadaj

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
Celosvetové finále Bocuse d’Or – tentokrát aj so slovenským tímom!
Predaj noviniek ako zábavný tímový projekt, aktívnych nápadito odmeňte
IMESO: Technologické riešenia pre kávu a gastronómiu
Novinky o DPH na gastro služby: Čo pre sektor znamenajú tri rôzne sadzby od 1. januára 2025?
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Sylvia Holopová: Čo ma posúva ako hotelierku?
Nasledujúci článok Akou rečou hovorí váš hosť?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
21. novembra 2025
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta