Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Ľudmila Buvalová
Hotelier > Osobnosti > Čo ma posúva ako hoteliera > Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Čo ma posúva ako hotelieraOsobnosti

Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady

red.
red.
Uverejnené: 8. júna 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Od recepčného pultu až po pozíciu prevádzkovej riaditeľky Holiday Village Tatralandia – Ľudmila Buvalová sa vo svojej práci posúva vďaka ľuďom okolo seba, chybám, z ktorých sa poučila, ale aj víziám a novým projektom, ktoré ju inšpirujú.

Na tejto pozícii pracujem od roku 2014, no v TMR som začínala ako recepčná. Postupne som stále niekoho zastupovala – bola som vedúca recepcie, potom som ako hotelová manažérka zastupovala riaditeľa a napokon som túto pozíciu naplno prijala. Ak by som sa mala vrátiť späť, rozhodla by som sa rovnako.

- Inzercia-
Ad image

No dnes je cestovný ruch iný – krehkejší. Ľudia stále túžia cestovať, oddýchnuť si, ale poskytovať kvalitné služby je čoraz náročnejšie. Aby sme to dokázali, potrebujeme mať okolo seba tých správnych ľudí – a to je podľa mňa úplný základ. Kolektív, o ktorý sa môžem oprieť. Kolegyne, ktoré môžem kedykoľvek zavolať a viem, že pomôžu. Vždy hovorím, že sa musíme mať o koho oprieť – nech už ide o nadriadených alebo o tých, ktorí sú v tíme. Ja ich ale nikdy nenazývam „podriadení“. Sú to moji kolegovia. Hoci na mojej pozícii som najvyššia inštancia, o to viac si uvedomujem, že bez nich by to jednoducho nešlo. Vždy stoja za to, aby som sa mohla posúvať ďalej.

Najviac som sa naučila na vlastných chybách. Neboli dramatické, no naučili ma, čo už druhý raz nespravím. Posúva ma však aj budúcnosť a nové vízie. Veľmi ma zaujíma marketing na sociálnych sieťach – pre mňa je to budúcnosť hotelierstva. Je to forma kontaktu s ľuďmi, ktorou sa chceme uberať. Neustále hľadám nové projekty, ktoré by nás zviditeľnili, ktoré by pomohli vytvoriť zážitok, kvôli ktorému sa hostia radi vrátia.

Snažíme sa o udržateľnosť – pestujeme si vlastné bylinky a zeleninu, šetríme energiu, túto zimu sme otvorili motýliu záhradu. Sme blízko Tatralandie, a tak rozvíjame koncept „family friendly“. Nedávno sme objednali interaktívny stôl, aby sa deti u nás cítili čo najlepšie. Rodiny sú totiž pre nás prioritou – chceme, aby si u nás oddýchli, aby tu deti zažili niečo pekné a mali spoločné spomienky. Hoci v medzisezóne pracujeme aj s kongresovou klientelou, naším hlavným cieľom je podporovať rodinnú súdržnosť. V základnej sezóne máme okolo 40 stálych zamestnancov, v hlavnej letnej sezóne nás je so študentmi a dohodármi približne stovka. Všetci, bez ohľadu na pozíciu, robíme maximum. Aj preto by som si priala, aby si hostia uvedomili, že aj na druhej strane pultu, stola či dverí kuchyne je človek. Niekto, kto má svoje radosti, starosti, rodinu – a kto sa každý deň snaží urobiť svoju prácu čo najlepšie.

- Inzercia -
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Hotelier roka Ján Kolkus, Château Bela: Som rodený hotelier
Patrícia Chovanová, výkonná riaditeľka Hotela Devín, Bratislava
Radim Jančura, RegioJet Hotels: Idem vždy vlastnou cestou
Čím aktuálne žijeme? Martin Novotný, generálny manažér AHRS
Ján Chmelnický: Čo ma posúva ako hoteliera
OZNAČENÉ:Holiday Village TatralandiahotelierkaTMR
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Ľudmila Buvalová
Čo ma posúva ako hotelieraOsobnosti

Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady

red.
red.
8. júna 2025
Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Dizajnové trendy: 10 dôvodov pre zelenú stenu v hoteli
VÍNO ROKA 2025. O víťazoch rozhodla tisícka hlasujúcich!
Gault Millau prišiel na Slovensko a vybral najlepšie reštaurácie
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta