„Ako žiť a prežiť v Gastronómii s láskou?“ Aj na túto otázku už roky prinášajú odpoveď odborníci na podujatí (ne)konferencia Gastrolove. Podujatie sa každý rok koná v priestoroch Elektrárne Piešťany. Ponúka celodenný program s účasťou top osobností z oblasti cestovného ruchu v podobe prednášok, diskusií a workshopov. Okrem iného sa návštevníci môžu tešiť aj na celodenný catering plný skvelých jedál a nápojov. Termín konania je 26. september 2025.

Jedine ak sa spojíme, budeme najlepší
Podujatie je známe programom, ktorého sa zúčastňujú výborní spíkri z praxe rozoberajúci pálčivé témy z oblasti cestovného ruchu. Skvelý tím moderátorov, výborný catering a atmosféra robia z (ne)konferencie Gastrolove významné podujatie roka vo svojej oblasti.
Konferenciu organizuje Simona Budinská, zakladateľka portálu www.kavickari.sk a autorka konceptu Gastrolove. „Je to neuveriteľné, ako z jednej knihy vznikla neskutočná sila. Z roka na rok sa stretávame s čoraz väčším záujmom a vidíme, že sila myšlienky, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou, je čoraz silnejšia a pretavuje sa do činov a skutkov prítomných ľudí. Najlepší šéfkuchári, najlepšie hotely i najlepšie pražiarne sú tu stále s nami a pridávajú sa aj ostatní. Je to deň, keď sú si všetci rovní a zdieľajú svoje skúsenosti. Jedine ak sa spojíme, budeme najlepší,“ približuje myšlienku podujatia Simona Budinská.

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj je už tretí rok hlavným partnerom (ne)konferencie Gastrolove, ktorá sa koná pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu.„Skvalitňovanie gastronomických služieb má obrovský význam pre rozvoj destinácie. Sme preto radi, že na Gastrolove môžeme prezentovať témy, ktoré sú v oblasti cestovného ruchu dôležitými výzvami. Patrí k nim aj budovanie vinárskej destinácie. Preto sme tento rok obohatili program (ne)konferencie o tému enogastroturizmu. Verím, že to ocenia nielen partneri, s ktorými spolupracujeme na zviditeľňovaní Malokarpatskej vinohradníckej oblasti,“ povedala Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj.
Nosnou témou Gastrolove 2025 je hospitality

Gastrolove 2025 ponúka široký program, ktorý sa zameriava na aktuálne témy v gastronómii a cestovnom ruchu. Nosnou témou ročníka je hospitality.„Pohostinnosť je dušou gastronómie. Je to úsmev, podanie vody či pomoc s kočíkom, alebo invalidným vozíkom. Drobnosť navyše, ktorá môže zmeniť celý pohľad na prevádzku. Je to detail, ktorý výrazne ovplyvňuje celý cestovný ruch a pohľad na Slovensko,“ zdôrazňuje Simona Budinská.
„Zároveň som rada, že už niekoľko rokov si držíme aj charitatívnu formu tohto podujatia a zisk zo vstupeniek posielame na podporu liečby chlapčeka Adamka Mončeka chorého na achondropláziu,“ dodáva.

Kompletný program nájdete TU
Vstupenky zakúpite TU