Pozývame vás na Check-in by Akadémia hoteliera, ktorý sa bude konať dňa 16. októbra 2025 v Aston Business hoteli. Zažite s nami deň, ktorý tvorí zajtrajšok. Na jednom mieste zažijete atmosféru konferencie s praktickými ukážkami, stretnete lektorov aj kolegov z praxe a načerpáte nové know‑how pre rozvoj vášho hotela či reštaurácie.
V rámci sekcie HR – Vzdelávanie, ktoré dáva zmysel sa predstavia témy „Trendy v Horeca vzdelávaní“ s Ivetou Pupišovou, panelová diskusia s Daliborom Slávikom. „Čo mi dalo vzdelávanie v Akadémii hoteliera?“ vám predstaví akadémiu z pohľadu jej účastníkov. Zaujať vás môže tiež téma „Sebavedomie v hlase“ vedená Lenkou Spišákovou Barilíkovou, herečkou, hlasovou pedagogičkou a lektorkou. O práci na recepcii bude hovoriť Pavlína Zychová z MyStay s témou „Uvoľnite ruky recepčným a využite tak naplno ich potenciál“.


Marketing, F&B aj etiketa
Po coffee breaku sa bude pokračovať v sekcii marketing v HORECA. Vystúpia Samuel Chlpek s prednáškou „AI v Hospitality“, Ľudmila Masariková prezidentka SACKA s témou „Hotely a cestovné kancelárie: od konkurencie k synergiám“ a Lukáš Bednár s prednáškou „Od profesionála k ľudskosti: Ako vytvoriť LinkedIn profil, ktorý rozpráva príbeh vášho hotela“. V sekcii Sales & Revenue stretnete Alenku Litherland McMahon a témou „Očakávania od hotelového Revenue manažéra verzus realita“. O obchode bude hovoriť aj Michal Novák v prezentácii „Od nápadu k výsledkom – obchodná cesta hotela“. Nikoleta Šalmiková z Academy of Coffee sa zameria na kávovú kultúru. Ako etiketa zvyšuje profesionalitu hoteliera (stv) porozpráva Peter Solej, lektor protokolu a etikety, riaditeľ spol. LE SOLEIL.
Poobede bude program na Check-in by Akadémia hoteliera pokračovať sekciou Inovácie. Vystúpia Norbert Lojko z DATANORIX (Head of AI, Innovations & Consumer Data Visibility) a Tatiana Ondrisková, marketingová a business konzultantka Magropom Consulting s prednáškou „Ako sa odlíšiť a získať náskok pred konkurenciou“. Jednoduchú cestu k dokonalému eventu ukáže Adrián Matejička, zakladateľ platformy eventio.


Záverom bude téma Gastronómia & F&B. Vystúpia Tomáš Repáš, Zuzana Sabolová a Maroš Vajda. Čakajú vás témy bloky ako„F&B ako strategický pilier hotela“, „Riadenie chutí – umenie F&B manažmentu“, „Za kulisami úspešnej gastronómie“ a „Gastro manažment novej generácie“.
Podujatie sa bude konať v Aston Business Hotel Bratislava dňa 16. októbra 2025. Cena je 99 € na jeden vstup, resp. 149 € za dva vstupy. Bližšie informácie a registrácia TU