Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Hotelieri predstavili študentom udržateľnosť v hotelierstve
    27. novembra 2025
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Vianoce v Dubaji – otvorená náruč rozmanitosti
    4. decembra 2025
    Ciel Dubai Marina: Najvyšší hotel sveta otvoril svoje brány
    28. novembra 2025
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: POZVÁNKA: Check-in by Akadémia hoteliera
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Pozvánka > POZVÁNKA: Check-in by Akadémia hoteliera
Pozvánka

POZVÁNKA: Check-in by Akadémia hoteliera

AdvancedAds
AdvancedAds
Uverejnené: 8. októbra 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Pozývame vás na Check-in by Akadémia hoteliera, ktorý sa bude konať dňa 16. októbra 2025 v Aston Business hoteli. Zažite s nami deň, ktorý tvorí zajtrajšok. Na jednom mieste zažijete atmosféru konferencie s praktickými ukážkami, stretnete lektorov aj kolegov z praxe a načerpáte nové know‑how pre rozvoj vášho hotela či reštaurácie.

V rámci sekcie HR – Vzdelávanie, ktoré dáva zmysel sa predstavia témy „Trendy v Horeca vzdelávaní“ s Ivetou Pupišovou, panelová diskusia s  Daliborom Slávikom. „Čo mi dalo vzdelávanie v Akadémii hoteliera?“ vám predstaví akadémiu z pohľadu jej účastníkov. Zaujať vás môže tiež téma „Sebavedomie v hlase“ vedená Lenkou Spišákovou Barilíkovou, herečkou, hlasovou pedagogičkou a lektorkou. O práci na recepcii bude hovoriť Pavlína Zychová z MyStay s témou „Uvoľnite ruky recepčným a využite tak naplno ich potenciál“.

Ilustračné foto, AH

Marketing, F&B aj etiketa

Po coffee breaku sa bude pokračovať v sekcii marketing v HORECA. Vystúpia Samuel Chlpek s prednáškou „AI v Hospitality“, Ľudmila Masariková prezidentka SACKA s témou „Hotely a cestovné kancelárie: od konkurencie k synergiám“ a Lukáš Bednár s prednáškou „Od profesionála k ľudskosti: Ako vytvoriť LinkedIn profil, ktorý rozpráva príbeh vášho hotela“. V sekcii Sales & Revenue stretnete Alenku Litherland McMahon a témou „Očakávania od hotelového Revenue manažéra verzus realita“. O obchode bude hovoriť aj Michal Novák v prezentácii „Od nápadu k výsledkom – obchodná cesta hotela“. Nikoleta Šalmiková z Academy of Coffee sa zameria na kávovú kultúru. Ako etiketa zvyšuje profesionalitu hoteliera (stv) porozpráva Peter Solej, lektor protokolu a etikety, riaditeľ spol. LE SOLEIL.

Poobede bude program na Check-in by Akadémia hoteliera pokračovať sekciou Inovácie. Vystúpia Norbert Lojko z DATANORIX (Head of AI, Innovations & Consumer Data Visibility) a Tatiana Ondrisková, marketingová a business konzultantka Magropom Consulting s prednáškou „Ako sa odlíšiť a získať náskok pred konkurenciou“. Jednoduchú cestu k dokonalému eventu ukáže Adrián Matejička, zakladateľ platformy eventio.

Záverom bude téma Gastronómia & F&B. Vystúpia Tomáš Repáš, Zuzana Sabolová a Maroš Vajda. Čakajú vás témy bloky ako„F&B ako strategický pilier hotela“, „Riadenie chutí – umenie F&B manažmentu“, „Za kulisami úspešnej gastronómie“ a „Gastro manažment novej generácie“.

Podujatie sa bude konať v Aston Business Hotel Bratislava dňa 16. októbra 2025. Cena je 99 € na jeden vstup, resp. 149 € za dva vstupy. Bližšie informácie a registrácia TU

Mohlo by sa vám páčiť

Strachan Cup 2025: Medzinárodné lyžiarske preteky s tradíciou
Strachan Cup 2024: U nás vyhráva každý
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Komorná HORECA konferencia pre vašu inšpiráciu
Skvelý manažér z večera do rána? Tak to nefunguje
OZNAČENÉ:Akadémia hotelieravzdelávanie
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Vianočný darček pre hotelierov Liptova aj Tatier
Nasledujúci článok Doprajte hosťom kráľovský zážitok: Tipy na výlety
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

DodávateliaHotelReštaurácia

Od nákupov k partnerstvu: Cesta potravín v Čataji do siete Môj obchod

PR
PR
5. decembra 2025
Do rozvoja horských stredísk investovali pred sezónou milióny eur
Vianoce v Dubaji – otvorená náruč rozmanitosti
Spätná väzba. Ako pomáhať ľuďom zlepšovať sa bez toho, aby sme ich urážali?
Najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku Jasná otvorilo svoje brány

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta