Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Zo sveta > Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Zo sveta

Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať

Simoneta Vargová
Simoneta Vargová
Uverejnené: 29. augusta 2025
5 min. čítania
Foto: Atlantis The Royal, Dubaj
Zdieľať

6. Pozdvihnutie gastronomického zážitku

Luxusná gastronómia v Dubaji nie je len o jedle, ale aj o komplexnom zážitku. Kreativite sa nekladú hranice (iba bezpečnostné, samozrejme). Cieľom je, aby si hosť svoje jedlo nafotil a postoval na Instagram. Preto dubajské reštaurácie milujú svojich hostí prekvapovať unikátnymi jedlami, ktoré majú svoje príbehy, a výnimočnou obsluhou, čím vytvoria nezabudnuteľný dojem a túžbu hosťa vrátiť sa.

7. Estetická dokonalosť a atmosféra

Luxus v Dubaji sa odráža v každom vizuálnom prvku od interiérov až po uniformy personálu. Či ide o veľmi atraktívnu výzdobu, osvetlenie – kraľujú tu nádherné dizajnérske kúsky známych svetových firiem – a celkovú atmosféru často doplnenú živou hudbou. Všetky prvky vyberajú tak, aby vyhovovali vysokým očakávaniam náročných zákazníkov.

8. Luxus je o exkluzivite

VIP salóniky, súkromné večere a personalizované concierge služby sú v Dubaji samozrejmosťou. Hostia majú vždy radi, ak je niečo pripravené iba pre nich. A práve v takej situácii má hotel možnosť vytvoriť niečo unikátne a neočakávané.

9. Predvídanie a riešenie problémov

Na tomto si svetoví hoteloví experti zakladajú. Predvídať, čo sa stane, alebo čo si konkrétni nároční hostia budú želať, je kľúčovou zručnosťou. Luxusné služby znamenajú riešenie problémov skôr, než vzniknú. A nielen to. Hoteloví manažéri by pri svojich každodenných pochôdzkach po hoteli mali potenciálne problémy objaviť ešte skôr, ako ich objavia hostia. Posilnenie autonómie rozhodovania zamestnancov pre rýchle a efektívne riešenie sťažností sa podporuje vo všetkých hoteloch vyššej kategórie.

Foto: Atlantis The Royal, Dubaj

10. Investovanie do školení a rozvoja

Pracovníci v Dubaji prechádzajú neustálymi školeniami, aby si udržali náskok v oblasti luxusných služieb. V mnohých globálnych hotelových firmách má vzdelávanie svoje pevné miesto už desiatky rokov. A nejde len o školenia servisu, ale aj kultúrneho povedomia a leadershipu, aby si ich tímy udržali vysokú úroveň.

Kľúčom k úspechu je kombinovať globálne osvedčené postupy s lokálnou autenticitou. Princípmi a praktikami luxusného hotelového priemyslu sa môže inšpirovať každý hotelier, ktorého záujmom je udržateľnosť a skvelá reputácia jeho podniku.

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Pekné hotely
Butikové pêle-mêle sieťových hráčov
Objavte čarovný Omán
Lifestylové hotely
Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
OZNAČENÉ:Dubaj
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Simoneta Vargová
Hotelová aj životná cesta Simony viedla z Bratislavy cez Prahu na Blízky Východ. Tam vzdelávala personál v rôznych krajinách, aby sa napokon usadila v kozmopolitnom Dubaji. Odtiaľ nám prináša inšpirácie a skúsenosti z atraktívnej destinácie s prepracovaným hotelovým sektorom. Špecializuje na kvalitu hotelových služieb a vzdelávanie hotelových lídrov.
Predchádzajúci článok Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek
Nasledujúci článok Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
21. novembra 2025
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta