Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Gurmán Award 2024: Najlepšie hotelové reštaurácie sú v Tatrách
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Gurmán Award 2024: Najlepšie hotelové reštaurácie sú v Tatrách
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Gurmán Award 2024: Najlepšie hotelové reštaurácie sú v Tatrách

red.
red.
Uverejnené: 28. apríla 2024
5 min. čítania
Zdieľať

Novinky Gurman Award 2024 – Zelené vidličky a Objav roka

Novinkou vlaňajšieho roka bol celkový súhrnný rebríček všetkých reštaurácií bez rozdielu zamerania a úrovne luxusu. Najdôležitejším bola podľa kritérií Gurmána kuchyňa, za ňou nasledoval servis. Rebríček nesie názov svetoznámeho partnera ocenení, talianskej značky S.Pellegrino: GURMÁN TOP 29 reštaurácií Slovenska – powered by S.Pellegrino.

Druhou NOVINKOU bolo udeľovanie prvých Zelených vidličiek pre reštaurácie, ktoré svoju prevádzku nasmerovali na udržateľný rozvoj a zero waste prístup. Hodnotí sa ich prístup k zdrojom. Mali byť z najbližšieho okolia a čo najmenej zaťažovať životné prostredie. Ďalej sa hodnotí zužitkovanie čo najväčšej časti surovín či zvierat tak, aby bola kuchyňa rozmanitá, zdravá a predovšetkým udržateľná. Zelené vidličky obhájili reštaurácie Gašperov mlyn a Villa Rosa a novoudelenou je Sýpka u Ludvíka z Bábu.

NOVINKOU Gurmán Award 2024 bolo aj udelenie ceny Objav roka pre mladých kuchárov, ktorí sa objavili na slovenskej gastroscéne a presadili sa v náročnej konkurencii.

Objavmi roka 2024 sa stali: Lukáš HEUSER – Origin Lučenec a  Matej BAKOŠ – Bakoš bistro Košice.

„Každá z reštaurácií je v niečom vynikajúca. Nie každá je zariadená luxusne. Trendom začínajú byť bistrá v jednoduchom štýle, ale s precíznou kuchyňou. Preto, milí gurmáni, navštevujte tie reštaurácie, kde vám chutí, a podporujte ich, chváľte a odporúčajte svojim priateľom! Pretože pozitívne promo potrebujú nielen samotné reštaurácie, ale aj celá slovenská gastronómia,“ povedal na záver Radoslav Nackin, vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku.

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Atrakciou trnavského leta je Srandoň
(Ne)konferencia Gastrolove ukázala, čo bije v srdci slovenskej gastronómie
Minister Huliak rokoval s veľvyslancom Číny o spolupráci v cestovnom ruchu
Mestské hotely BHP s novým vedením
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
OZNAČENÉ:Gurman AwardGurmán na Slovenskunajlepší šéfkuchárinajlepšie reštauráciezlaté vidličky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Lyžovačka pokračuje v Jasnej aj vo Vysokých Tatrách
Nasledujúci článok Pestré sezónne novinky v Trnavskom kraji zážitkov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Malokarpatský salón vín 2025 ocení 10 najlepších vín

TS
TS
25. novembra 2025
Lovebrand. Ako vytvoriť hotel, ktorý ľudia milujú?
SLOVAKIA TRAVEL propagovala Slovensko na severoamerickom trhu
Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta