Rubriky
Krízy prajú odvážnym
Uverejnené: apríl 21, 2022
Ale aj v krízach vždy vznikali nové projekty. Dokonca aj v odvetviach, ktoré boli nimi najviac zasiahnuté, ako je dnes napríklad gastronómia.
Polievka je grunt!
Uverejnené: apríl 6, 2022
Perlou slovenskej kuchyne sú polievky. Obohaťte na jar klasickú ponuku o obľúbenú taliansku polievku Minestrone. Tým odvážnejším prinášame recept s nevšednou ingredienciou – proseccom.
Raňajky po celý deň
Uverejnené: marec 30, 2022
Ľudia z branže neraz lavírujú medzi prevádzkou a pozíciou dodávateľa. Na druhú stranu sa koncom minulého roka presunul aj dlhoročný dodávateľ hotelovej kozmetiky Ivan Jančička, pre ktorého je vlastná gastroprevádzka splneným snom.
Reštaurácia, kde si sami navaríte
Uverejnené: január 20, 2022
Reštaurácia, kde si máte sami variť? To čo je za peklo? Aj taká bola jedna z reakcií na Facebooku na otvorenie reštaurácie Makery Restaurant v Bratislave. Má naozaj unikátny koncept – veľmi zjednodušene povedané, funguje na princípe – čo si sami navaríte, to si zjete.
Sýte recepty bez mäsa
Uverejnené: október 29, 2021
Rastlinná strava je farebná, bohatá a rozmanitá. Doplňte váš jedálny lístok novými bezmäsitými jedlami programu Jem pre Zem, ktorý podporuje udržateľné stravovanie.