Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 12. októbra 2023
7 min. čítania
Zdieľať

Trnavský kraj: Nočný Medokvas

Počas najbližšieho víkendu sa v Smoleniciach pri Trnave uskutoční festival medoviny a medových nápojov s názvom Nočný Medokvas. Obľúbené rodinné podujatie sa už tradične bude konať v tajomne nasvietenom areáli medovinárstva Včelovina.  

Smolenický festival medových nápojov sa prvýkrát konal ešte v roku 2015, odvtedy ho majitelia medovinárstva Včelovina organizujú pravidelne trikrát do roka. „Nočný Medokvas je unikátny svojou tajomnou atmosférou. Pripravujeme špeciálne nasvietenú včelársku záhradu plnú farebných efektov. Tešiť sa môžete aj na kulinárske a včelárske špeciality. Počas už chladnejšieho jesenného večera tiež isto dobre padne pohárik horúcej medoviny, limonády, či medového burčiaku ,“ pozýva Pavol Kudláč, majiteľ medovinárstva Včelovina a organizátor podujatia.

Nočný Medokvas odštartuje v sobotu 14. októbra o 17.00 hod. Návštevníci si jeho jedinečnú atmosféru môžu užiť až do 22.00 hodiny. Súčasťou festivalu budú aj prehliadky výroby medoviny. Pre deti si organizátori vo včelárskej záhrade pripravili zábavné detské hry a maľovanie na tvár. Okrem rozsiahleho vonkajšieho areálu budú mať hostia prístup aj do Medovej kaviarne a podnikovej predajne, kde si môžu zakúpiť lokálne výrobky z medu.

 „Včelárska záhrada sa okrem rôznych sprievodných akcií rozrastie o stánky s občerstvením, v ktorých nájdete rôzne dobroty, ako napríklad  šťavnaté burgre,  parené buchty, halušky, remeselnú pizzu, hot-dogy, nadýchané wafle, domáce hranolky alebo vegetariánske tacos,“ dopĺňa Klára Kudláčová z medovinárstva Včelovina.

Viac informácií nájdete TU

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

Ktoré sú najlepšie slovenské reštaurácie podľa World Culinary Awards?
Ako chutí leto II.
Rumová kultúra. Pije inak Bratislavčan ako Prešovčan?
Nesmrteľný TATARÁK. Pompéznosť jedla zavŕšte pri zákazníkovom stole namiešaním na mieru
Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Nasledujúci článok Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyZo sveta

Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
7. novembra 2025
33 inšpirácií pre moderný EKO hotel
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta