Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
  • O nás
Čítanie: Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 12. októbra 2023
7 min. čítania
Zdieľať

Trnavský kraj: Nočný Medokvas

Počas najbližšieho víkendu sa v Smoleniciach pri Trnave uskutoční festival medoviny a medových nápojov s názvom Nočný Medokvas. Obľúbené rodinné podujatie sa už tradične bude konať v tajomne nasvietenom areáli medovinárstva Včelovina.  

Smolenický festival medových nápojov sa prvýkrát konal ešte v roku 2015, odvtedy ho majitelia medovinárstva Včelovina organizujú pravidelne trikrát do roka. „Nočný Medokvas je unikátny svojou tajomnou atmosférou. Pripravujeme špeciálne nasvietenú včelársku záhradu plnú farebných efektov. Tešiť sa môžete aj na kulinárske a včelárske špeciality. Počas už chladnejšieho jesenného večera tiež isto dobre padne pohárik horúcej medoviny, limonády, či medového burčiaku ,“ pozýva Pavol Kudláč, majiteľ medovinárstva Včelovina a organizátor podujatia.

Nočný Medokvas odštartuje v sobotu 14. októbra o 17.00 hod. Návštevníci si jeho jedinečnú atmosféru môžu užiť až do 22.00 hodiny. Súčasťou festivalu budú aj prehliadky výroby medoviny. Pre deti si organizátori vo včelárskej záhrade pripravili zábavné detské hry a maľovanie na tvár. Okrem rozsiahleho vonkajšieho areálu budú mať hostia prístup aj do Medovej kaviarne a podnikovej predajne, kde si môžu zakúpiť lokálne výrobky z medu.

 „Včelárska záhrada sa okrem rôznych sprievodných akcií rozrastie o stánky s občerstvením, v ktorých nájdete rôzne dobroty, ako napríklad  šťavnaté burgre,  parené buchty, halušky, remeselnú pizzu, hot-dogy, nadýchané wafle, domáce hranolky alebo vegetariánske tacos,“ dopĺňa Klára Kudláčová z medovinárstva Včelovina.

Viac informácií nájdete TU

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

Spúšťame prvý Veľký HORECA prieskum na Slovensku!
F & B trendy. Viete, čím si čoraz častejšie pripíjame?
Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
COFFEE CUP 2025: Mladí baristi predviedli symfóniu vôní
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Nasledujúci článok Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy Čím aktuálne žijeme: Peter Marek, prevádzkový riaditeľ Kaštieľa Pálffy:
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityGastro

METRO prináša už 25 rokov všetko pre hotely a reštaurácie pod jednou strechou

PR
PR
23. októbra 2025
Izraelskí touroperátori objavujú Slovensko ako bezpečnú a atraktívnu destináciu
České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
Letisko Košice zaznamenalo najúspešnejší september vo svojej histórii
Recepčný ako marketingový nástroj? V zahraničí bežné, u nás zriedkavé

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta