Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Eventy, súťaže, oceneniaNápoje

Ktoré remeselné pivo je najlepšie?

TS
TS
Uverejnené: 25. októbra 2023
3 min. čítania
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Zdieľať

Kategória 1: Svetlý ležiak českého typu

  1. Urpiner Premium 12° nefiltrovaný, Urpiner, Banská Bystrica
  2. Orol 12°, Panský pivovar, Bojnice
  3. Na cisára pána! 12°, Pálffy Brauerei, Svätý Jur

Kategória 2: Polotmavý a tmavý ležiak

- Inzercia-
Ad image
  1. Terkin tmavý dúšok 13°, Pálffy Brauerei, Svätý Jur
  2. Lehár 13°, Franz, Lučenec
  3. Sokol 11°, Panský pivovar, Bojnice

Kategória 3: Pšeničné pivo nemeckého typu svetlé aj tmavé

  1. 11° Bratislavský meštiansky pivovar, Bratislava
  2.  Lotrinského weizen 12°, Pálffy Brauerei, Svätý Jur
  3.  Pšenica Dr. Flámma 11°, Flámm, Rajecké Teplice

Kategória 4: Pivo typu Pale Ale

  1. Simeon Tropic 14,7°, Simeon, Piešťany
  2. Mosaic APA 12°, Wywar, Holíč
  3. Simeon Ale 14°, Simeon, Piešťany

Kategória 5: Kyslé pivo typu European Sour Ale

- Inzercia -
Ad image
  1. Bankov 14°, Hostinec, Košice
  2. Višňovje, Gose Hvezdoň, Hviezdoslavov
  3. Beeren Pili, U Ábela, Bratislava 3

Kategória 6: Tmavé pivo typu Porter a Stout

  1. Medveď 20°, Panský pivovar, Bojnice
  2. Free to Share 18°, Hostinec, Košice
  3. Rugbeer 13° Liptovar, Liptovský Mikuláš 3

Kategória 7: Experimental Beer and Speciality Beer

  1. ŽiWell Hasselhoff IPA 12°, ŽiWell, Piešťany
  2. ŽiWell Mighty Ganga 12°, ŽiWell, Piešťany
  3. Cykloš Predná hora, Muráň

Kategória 8: Špeciálne pivo typu IPA – Single Hop Mosaic

  1. ŽiWell Mossaic Fling 12°, ŽiWell, Piešťany
  2. Čiasom? NEIPA Hvezdoň, Hviezdoslavov
  3. Malý GAtsby 13,6°, Galgan, Galanta  

Kategória 21: Experimental Beer a Speciality Beer

  1. Extinctexist Hostinec a Marián Verbeník, Košice
  2. Rouge des Belges IKKONA, Rožňava
  3. Heaven´s Door Blond ALE IKKONA, Rožňava 3

Kategória GRAND CHAMPION  

Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany

Foto: redakcia a Kaštieľ Pálffy

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Rumová kultúra. Pije inak Bratislavčan ako Prešovčan?
Slovenský gin získal zlato v súťaži World Gin Awards
Zimný festival jedla 2025: Rekordný ročník plný gurmánskych zážitkov
Vojtove tekuté Vianoce
Gurmáni tešte sa, Zimný festival jedla štartuje
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Tomáš Sokologorský: Čo ma posúva ako hoteliera
Nasledujúci článok Jasná, foto (c) Marek Hajkovský Zima môže začať, skipasy sú už v predpredaji
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruch

Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek

TS
TS
22. augusta 2025
Hľadá sa TOP hotelier Slovenska – štartuje súťaž Hotelier roka
Hotel plný dovolenkárov? Očakávajte aj nečakané a pripravte sa
Čím aktuálne žije hotelierka Alžbeta Abrahová?
Leto na tanieri je karnevalom chutí, farieb a vôní
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta