Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Jedlá a recepty > l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
GastroJedlá a recepty

l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ

red.
red.
Uverejnené: 1. decembra 2022
3 min. čítania
Zdieľať

Pre svoje senzorické kvality sa stala synonymom vysokej gastronómie, kulinárskych zážitkov a tvorí neodmysliteľnú súčasť francúzskeho kultúrneho dedičstva. Francúzska gastronómia priviedla túto delikatesu svojim spôsobom spracovania na jej senzorický vrchol a z tohto dôvodu sa jej francúzsky názov adaptoval aj v anglo-saských a španielskych kuchyniach.

- Inzercia-
Ad image

Keďže sme zapálení frankofili, milujúci  všetko čo je francúzske a chceme našim klientom prinášať nekompromisnú kvalitu, rozhodli sme sa inšpirovať pri tvorbe našich receptúr francúzskou školou.

Pečene sú ručne a tepelne spracovávané v našej remeselnej konzervárni podľa originálnych francúzskych technologických postupov takým spôsobom, aby táto delikatesa nestratila nič zo svojej jemnosti a rafinovanosti. V rámci spracovateľského procesu nepoužívame umelé konzervanty, činidlá a dochucovadlá.

Prevádzku našej konzervárne osobne zabiehali, receptúry  a technologické postupy kreovali  francúzski odborníci z mesta Auch , centra chovu kŕmnej hydiny a kolísky foie gras tak ako ju pozná gastronomický  svet v súčasnosti.

- Inzercia -
Ad image

Slovenský zákazník tak má možnosť vychutnať foie gras v kvalite akú dostávajú francúzski gurmáni.

S hrdosťou tak môžeme konštatovať, že vyrábame slovenské produkty s francúzskym rodokmeňom!

 

Rada Bistro a Banket si získava slovenských reštauratérov v HORECA segmente

Cancanero prináša pre vaše prevádzky kulinársky vysoko hodnotné a customizované  riešenia v oblasti spracovania Foie gras pripravené okamžite na servírovanie.

Finálnu senzorickú podobu dostali naše výrobky aj vďaka spolupráci s renomovaným šéfkuchárom Ľubomírom Herkom, s ktorým pripravujeme aj ďalšie limitované a sezónne edície.

Ľubomír Herko: „Cancanero uvádza na trh excelentné  slovenské výrobky pripravené na okamžité servírovanie v individuálnom alebo skupinovom formáte. Výber suroviny, kvalita spracovania a senzorický profil  spĺňajú najnáročnejšie kritériá pre produkty z kategórie Haute cuisine. Na prípravu časovo a materiálovo náročné výrobky Foie gras sú dnes dostupné aj pre personálne menšie gastro prevádzky, bistrá alebo enotéky.“

 

Foie gras rada Banket 500 g, 1000 g

Široká ponuka gramáže a obalového spracovania výrobkov umožňuje našim zákazníkom  pružne reagovať na ich aktuálne zákazky. Pre našich klientov ponúkame Foie gras  v gramáži od 50 g rady Bistro v ikonických sklených pohároch od nemeckej spoločnosti Weck  až po 1 kg cateringové balenia rady Banket v plastových vákuových obaloch, ktoré umožňujú prípravu až dvadsiatich porcií.

 

Máme to v rukách…

Výber a spracovanie prvotnej suroviny, následné dochutenie a plnenie je prevádzané ručne, čo garantuje autentickosť výrobku a jeho nezameniteľné chuťové a estetické kvality.

Malosériová remeselná výroba umožňuje aktívne a kreatívne vstupovať do výrobného procesu, prinášať limitované edície a reflektovať  individuálne potreby zákazníkov.

Prekvapte svojich klientov a ponúknite im foie gras s hľuzovkou alebo ďatľami.

Overená receptúra, minimálna doba servírovania, efektné retro servírovanie v pôvodnom sklenom obale bez etikety sú predpoklady aby sa naše produkty stali stálicou vašej ponuky.

Cancanero – vaše efektné a chic predjedlo, apero, alebo amuse bouche, vždy po ruke.

 

Objednávky na www.cancanero.sk, +421 905 335 301,  info@cancanero.sk

 

PR

Foto: Peter. W. Haas

Mohlo by sa vám páčiť

Otvorený deň na prestížnej švajčiarskej univerzite Les Roches
Remeslo má zlaté dno – Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš
Gurmánsky butik
BACCHUS 2025. Zrodili sa u nás, zažiarili v Španielsku
Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska vyhlásila HORECA HVIEZDY 2024
OZNAČENÉ:Foie grasFrancúzskoKačacia pečeň
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Menu à la Tichá noc
Nasledujúci článok Lyžiarsku sezónu vo Vysokých Tatrách odštartuje Štrbské Pleso
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Príprava na národné kolo svetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or 2025

Lea Lisá
Lea Lisá
5. septembra 2025
Nová výzva Fondu na podporu cestovného ruchu na 19 miliónov eur
Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta