Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Jedlá a recepty > l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
GastroJedlá a recepty

l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ

red.
red.
Uverejnené: 1. decembra 2022
3 min. čítania
Zdieľať

Pre svoje senzorické kvality sa stala synonymom vysokej gastronómie, kulinárskych zážitkov a tvorí neodmysliteľnú súčasť francúzskeho kultúrneho dedičstva. Francúzska gastronómia priviedla túto delikatesu svojim spôsobom spracovania na jej senzorický vrchol a z tohto dôvodu sa jej francúzsky názov adaptoval aj v anglo-saských a španielskych kuchyniach.

- Inzercia-
Ad image

Keďže sme zapálení frankofili, milujúci  všetko čo je francúzske a chceme našim klientom prinášať nekompromisnú kvalitu, rozhodli sme sa inšpirovať pri tvorbe našich receptúr francúzskou školou.

Pečene sú ručne a tepelne spracovávané v našej remeselnej konzervárni podľa originálnych francúzskych technologických postupov takým spôsobom, aby táto delikatesa nestratila nič zo svojej jemnosti a rafinovanosti. V rámci spracovateľského procesu nepoužívame umelé konzervanty, činidlá a dochucovadlá.

Prevádzku našej konzervárne osobne zabiehali, receptúry  a technologické postupy kreovali  francúzski odborníci z mesta Auch , centra chovu kŕmnej hydiny a kolísky foie gras tak ako ju pozná gastronomický  svet v súčasnosti.

- Inzercia -
Ad image

Slovenský zákazník tak má možnosť vychutnať foie gras v kvalite akú dostávajú francúzski gurmáni.

S hrdosťou tak môžeme konštatovať, že vyrábame slovenské produkty s francúzskym rodokmeňom!

 

Rada Bistro a Banket si získava slovenských reštauratérov v HORECA segmente

Cancanero prináša pre vaše prevádzky kulinársky vysoko hodnotné a customizované  riešenia v oblasti spracovania Foie gras pripravené okamžite na servírovanie.

Finálnu senzorickú podobu dostali naše výrobky aj vďaka spolupráci s renomovaným šéfkuchárom Ľubomírom Herkom, s ktorým pripravujeme aj ďalšie limitované a sezónne edície.

Ľubomír Herko: „Cancanero uvádza na trh excelentné  slovenské výrobky pripravené na okamžité servírovanie v individuálnom alebo skupinovom formáte. Výber suroviny, kvalita spracovania a senzorický profil  spĺňajú najnáročnejšie kritériá pre produkty z kategórie Haute cuisine. Na prípravu časovo a materiálovo náročné výrobky Foie gras sú dnes dostupné aj pre personálne menšie gastro prevádzky, bistrá alebo enotéky.“

 

Foie gras rada Banket 500 g, 1000 g

Široká ponuka gramáže a obalového spracovania výrobkov umožňuje našim zákazníkom  pružne reagovať na ich aktuálne zákazky. Pre našich klientov ponúkame Foie gras  v gramáži od 50 g rady Bistro v ikonických sklených pohároch od nemeckej spoločnosti Weck  až po 1 kg cateringové balenia rady Banket v plastových vákuových obaloch, ktoré umožňujú prípravu až dvadsiatich porcií.

 

Máme to v rukách…

Výber a spracovanie prvotnej suroviny, následné dochutenie a plnenie je prevádzané ručne, čo garantuje autentickosť výrobku a jeho nezameniteľné chuťové a estetické kvality.

Malosériová remeselná výroba umožňuje aktívne a kreatívne vstupovať do výrobného procesu, prinášať limitované edície a reflektovať  individuálne potreby zákazníkov.

Prekvapte svojich klientov a ponúknite im foie gras s hľuzovkou alebo ďatľami.

Overená receptúra, minimálna doba servírovania, efektné retro servírovanie v pôvodnom sklenom obale bez etikety sú predpoklady aby sa naše produkty stali stálicou vašej ponuky.

Cancanero – vaše efektné a chic predjedlo, apero, alebo amuse bouche, vždy po ruke.

 

Objednávky na www.cancanero.sk, +421 905 335 301,  info@cancanero.sk

 

PR

Foto: Peter. W. Haas

Mohlo by sa vám páčiť

Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
IMESO: Technologické riešenia pre kávu a gastronómiu
Ktoré sú najlepšie slovenské reštaurácie podľa World Culinary Awards?
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
OZNAČENÉ:Foie grasFrancúzskoKačacia pečeň
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Menu à la Tichá noc
Nasledujúci článok Lyžiarsku sezónu vo Vysokých Tatrách odštartuje Štrbské Pleso
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

HotelyRozhovory

TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 

PR
PR
2. júna 2025
Pribudla nová letecká linka Bratislava – Tel Aviv
Uspejú hotelieri v hromadnej žalobe proti Booking.com ?
Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
Júnová výzva Ministerstva cestovného ruchu a športu SR
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta